itjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Letar du efter ett företag som är i förändring, med tydliga framtida mål, där hållbarhet är ett av dem? Är du kunnig inom IT och har erfarenhet av att jobba på en Servicedesk? I rollen som Teamleader för Ovakos Servicedesk ges du möjlighet att komma in i ett skede där verksamheten vilar på en stadig grund, men där du med nyfikenhet och framåtanda tar effektivitet och serviceanda till nästa nivå!

Ovako finns representerat i mer än 30 länder och är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål. Med Ovakos stål blir kundens slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Ovako erbjuder

Ovako är det perfekta företaget för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. På Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtblickande arbetsplats; med en öppen atmosfär, härligt kamratskap och en starkt driven organisation. Som anställd hos Ovako erbjuds du:

  • En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
  • Stort personligt ansvar och frihet i hur du utför dina uppgifter
  • Frihet att utmana Ovakos strategier och presentera förslag på effektiviseringar
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor

Om tjänsten

Den globala IT-avdelningen på Ovako arbetar med infrastruktur, teknik, support, förvaltning och utveckling av IT samt telefoni. IT-avdelningen finns både i Sverige och i Finland, på orter som Smedjebacken, Boxholm, Hällefors, Hofors, Örebro och Imatra. IT-avdelningen stöttar, förutom de 5 största Ovako fabriksenheterna, även säljbolag och små tillverkande enheter globalt.

Som ett led i Ovakos strategiska utveckling har en Servicedesk bildats, vilken är en relativt ny funktion. Servicedesken är lokaliserad till Hofors, men servar hela koncernen, dvs på global nivå. Servicedeskens primära funktion är att bistå med svar på frågor rörande IT och telefoni. Servicedesk består av en mix av personal; dels personer som tillhör en outsourcad verksamhet (men som har sin arbetsplats på Ovako), dels av intern personal. Som Teamleader har du det operativa ansvaret för att Servicedesk levererar den service som företaget efterfrågar. Du leder det dagliga arbetet för dina Servicedesk-medarbetare, vilket kräver hög närvaro, stöttning och coachning.

Detta är en direktrekrytering. AxÖ Consulting sköter rekryteringsprocessen, men du kommer att anställas direkt av Ovako.

Arbetsbeskrivning

Som Teamleader Servicedesk är ditt främsta ansvar att säkerställa leverans och kundnöjdhet. Detta inkluderar både att arbeta med att ytterligare stärka medarbetarnas kompetens och att utveckla arbetssätt och implementera processer enligt det ITIL-ramverk som används på Ovako. Du ansvarar för daglig styrning, ledning och coachning av medarbetarna i Servicedesk, dock utan personalansvar i form av utvecklingssamtal och lönesamtal. I rollen ingår även att ansvara för vår Incident Management process samt vara Application Manager för vårt ärendehanteringssystem; ServicedeskPlus (ManageEngine). Vidare har du daglig kontakt med både kunder och leverantörer. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har;

  • Tidigare erfarenhet från arbete inom servicedesk/helpdesk
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap
  • Utvecklat, implementerat och förvaltat ITIL processer
  • Högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT
  • Goda kunskaper i engelska
  • B-körkort 

Vi söker dig som brinner för att skapa goda kundupplevelser och har en fallenhet för att utveckla ett kvalitativt, professionellt bemötande. Vi ser även att du är en person som både kan och vill hjälpa andra att nå sin fulla potential. Utöver individutveckling vill du också driva verksamhetsutveckling och tillsammans bidrar båda dessa perspektiv till en positiv utveckling av supportfunktionen. För att åstadkomma detta har du god kommunikativ förmåga och är bekväm med att uttrycka dig på såväl svenska som engelska. Du värdesätter att ge lika god service till alla - oavsett nivå och roll. Signifikant för dig är att du är prestigelös, tydlig samt lugn och trygg med att fatta beslut. Vi arbetar i team där du förväntas dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras. Du är strukturerad, kreativ och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Ansökan och information

Placeringsort är endera Hofors, Boxholm, Hällefors, Smedjebacken eller Örebro. Vi kommer att intervjua kandidater fortlöpande, varför tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag. Om du har några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Björk, AxÖ Consulting, på + 46 (0) 70 977 51 00. Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt.
Vi ser fram emot att få din ansökan!

Om Ovako

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager­, transport­ och tillverkningsindustrin. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 3 000 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 1000 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 ett dotterbolag som ingår i den japanska stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com och www.nipponsteel.com.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Örebro
Referensnummer    2019/151

Kontakt    
Tobias Björk, 070-977 51 00

Sista ansökningsdag    2019-09-29

Teamleader Servicedesk Ovako

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb