itjobb.se

IT-backoffice

Vill du bli en del av vår tele-grupp i IT-backoffice? Sök tjänsten som teamledare redan idag!

IT-Backoffice är placerad under IT-Infrastrukturenheten på Uppsala kommuns IT-stab och vi har ansvar för Telefoni, Audio Video, Print och kopiering, inköp och fakturering för hela IT-Infrastrukturenheten. IT-Infrastrukturenheten rymmer förutom IT-Backoffice även IT-Support, IT-Digitala enheter och IT-Drift.
IT-Infrastrukturenheten möter alla kommunens verksamheter i deras dagliga uppdrag och vi stöttar alla verksamheter i hela Uppsala kommun. Inom enheten arbetar vi aktivt med vidareutveckling för medarbetarna och med den bredd av uppgifter som finns inom enheten är möjligheterna att utvecklas inom området goda.

Ditt uppdrag
Du kommer jobba som Teamledare för Teleförvaltarna på Uppsala kommun där du ansvara för det operativa arbetet inom telefoniområdet. Att vara Teamledare för Teleförvaltarna innebär att du har ett övergripande ansvar för kommunkoncernens (kommun och kommunala bolag) telefoni. Du kommer att vara kontaktyta för övergripande telefonifrågor, information, avtal och utveckling i samverkan med förvaltningar, bolag och upphandlad leverantör. Du leder, planerar, dokumenterar och följa upp det operativa arbetet. Vid behov ska du även kunna delta i det operativa arbetet. Du följer upp avtal, statistik och hanterar ekonomi för telefoni. I rollen som Teamledare kommer du att leda och utveckla området Telecom. Rollen innefattar styrning och planering för Teleförvaltarna samt löpande kontakter med de upphandlade leverantörerna som Uppsala kommun har för telefoni och terminaler (Tele2 och Atea). Du kommer jobba med LOU och avtal kopplade mot våra leverantörer.
Idag består Teleförvaltning av 4 förvaltare och 1 ekonomiassistent som hanterar det dagliga flödet av tele-ärenden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad teknisk grundutbildning. Du har erfarenhet av arbete som ledare, senior erfarenhet inom Telefoniområdet, av arbete som teamledare eller liknande operativa roll, av projektledare, från större organisation med egen teleförvaltning samt erfarenhet från Telecombranchen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med Tele2:s produktportfölj för företag, av arbete med ekonomi, budget och prognoser samt erfarenhet av LOU. Du har goda kunskaper inom Office365/ Teams/ Office, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt har B-körkort. Det är meriterande om du har kunskap om Office365 och tillämpliga delar för telefonianvändare och administratörer, kunskap om Mobile Device Managmenent system, dokumenterade goda kunskaper om både fast och mobil telefoni och mobila produkter, dokumenterad kunskap om hur fastighetsnät och allmänna telenätet samt dokumenterad kunskap om IP-telefonilösningar och hur telefoni fungerar i WAN och LAN. Önskvärt om du även har kännedom om Cisco och Trios telefonilösningar samt kännedom om KST-I lösningar.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter samt du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt att du har en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Martin Holm, teamledare Tele, IT-Backoffice, 018-727 03 11
Jonny Wänman, gruppchef IT-Backoffice, 018-727 10 60

Facklig företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Teamledare telefoni till IT-backoffice Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb