itjobb.se

logga

Tech-lead som älskar att hjälpa kunder och kollegor!

Ansök nu

Tech-lead som älskar att hjälpa kunder och kollegor!

På Epinova bygger vi ”state of the art”-lösningar med ett tydligt komponent- och återanvändbarhetstänk.

Vi tror på att jobba med ny teknologi, men också att hantera och om möjligt uppgradera äldre lösningar för att göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Epinova Sverige växer och vi söker nu efter en Tech-lead/senior Epi-utvecklare med erfarenhet av att utveckla lösningar baserade på Optimizely/Episerver som plattform.

Du brinner för både användarupplevelse och redaktörens "vardag" och du vet hur man jobbar med kund för att koppla krav till en teknisk lösning som går att bygga vidare på över tid. Din passion är att leverera kunskap och inspiration både till våra kunder och dina kollegor!

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare och gärna provat på att vara Tech-lead. Du har passion för hantverket och en förmåga att kombinera Tech-lead rollen med att jobba som utvecklare själv. 

Du är van att jobba agilt och gillar att jobba i team, inhouse eller hos kund. Hos oss får du jobba nära kunderna och delta i workshops och livekod-sessioner med kund och kollegor. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna bidra själv med dina insikter och idéer. Hos oss är det också viktigt att ha ett eget driv och att inte vänta på att få saker i knät. Vi är måna om vår kultur och har en fin sammanhållning, vi hjälper varann och vi älskar att hjälpa våra kunder! :) 

Tveka inte att ta kontakt!

Låter det intressant och roligt och något för dig? 
Tveka inte att höra av dig! Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för. 

Ytterligare information

  • Remote status

    Flexible remote

 

Dela detta jobb

logga
Tech-lead som älskar att hjälpa kunder och kollegor!

Epinova AB