itjobb.se

loga

Tech Lead till ett nytt team på PAF i centrala Norrköping!

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Tech Lead till ett nytt team på PAF i centrala Norrköping!

Om uppdraget

För Pafs räkning söker vi dig som vill arbeta som Tech Lead där du bär det tekniska ansvaret i teamet samt för dialog och rapportering till teamets manager. I dagsläget finns fyra integrationsteam placerade i Norrköping, Stockholm och Helsingfors. I ditt team, det femte teamet, kommer du att vara en central roll för att leda och delegera arbetet inom ert affärsområde. Vi söker dig som har jobbat 3-5 år inom utveckling, som inte vill ta steget ur från kodning men som vill axla ansvar och leda teamet i rätt riktning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sker genom We Tech Talents men du kommer anställas direkt hos PAF i Norrköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som Tech Lead kommer du att arbeta med att leda och delegera teamet i rätt riktning samt rapportera veckovis till er Team Manager. I ditt dagliga arbete kommer det att innebära att du har till ansvar att ta fram efterforskning och utredning vid nya projekt. Därefter kommer du att ansvara för att skapa en kravspecifikation med alla dess kriterier som leverantör liksom PAF kräver. Vidare kommer du vara ansvarig för de designmöten som upprätthålls för att komma vidare i processen liksom gradera de olika ärenden i ett ärendehanteringssystem, i detta fall JIRA. Sedan är det du som ser till att alla i teamet har olika ansvarsområden i projektet och att uppgifterna utförs. Likaså är det ditt ansvar att stämma av status i teamet för att slutligen kunna komma till ett färdigt resultat.

PAF arbetar idag med cirka 500 spel från ca 13 olika spelleverantörer och kommer att växa med dels nya spel dels med fler leverantörer framöver. Detta innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med leverantörer för att kunna skapa nya lösningar och utveckla den redan befintliga funktionaliteten. För att komma in i rollen kommer du inledningsvis tillhöra ett befintligt team för att dels lära känna PAF’s plattform dels förstå och lära känna organisationskulturen och såklart dina kollegor.

Tillsammans med ditt team och de två andra teamen i Norrköping kommer ni att arbeta med att utveckla och skapa nya funktioner för PAF’s fortsatta resa i att vara ledande i branschen.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som Tech Lead hos PAF har du flera års erfarenhet i en utvecklingsroll. Du är trygg i din kod och upplever dig själv som en utvecklare där ett sinne för detaljer är viktigt, att du är tekniskt nyfiken liksom brinner för det du gör. Detta för att kunna driva på och utveckla ditt team som du kommer att få chans att sätta egen prägel på. För att trivas i rollen som Tech Lead är du förmodligen kreativ och passionerad så att det märks bland dina kollegor. Du är ansvarsfull och får därtill saker och ting gjorda med kvalité och precision. Du är en lagspelare som drivs av att ta egna initiativ samtidigt som du har ett affärsmässigt helhetsperspektiv. Du kommer vidare att tillhöra kontoret i Norrköping vilket präglas av en arbetsmiljö av högt i tak och en attityd där alla är välkomna.

Integrationsteamen arbetar idag i följande programmeringsspråk: Java, JavaScript, HTML 5, SQL samt Web applications och Springboot. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning men det är inget krav. Kravet för att lyckas i rollen som Tech Lead är att du är en grym programmera liksom en person som har viljan och drivet att ta ansvar för teamets prestation.

Om företaget

PAF’s huvudkontor ligger i Mariehamn på Åland och de har även kontor i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Oslo, Tallinn, Riga, Schweiz och Madrid samt anställda ombord på kryssningsfartygen på Östersjön. Sammanlagt är de cirka 400 anställda från över 30 olika länder. I Norrköping arbetar i dagsläget tio personer, uppdelat i två team. De erbjuder en flexibel arbetsplatsmiljö där du som individ präglas utav "frihet under ansvar". Du har goda utvecklingsmöjligheter och kommer också erbjudas goda förmåner för att du ska trivas långsiktigt hos PAF.

PAF verkar i en spännande bransch som ständigt utvecklas och de har mycket att erbjuda dig som hänger med på resan!

Startdatum

Start omgående eller enligt överenskommelse.

 Om oss

We-Techtalents-logo-RGB-500px.png

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig fast månadslön 
  • Utbildningspaket
  • Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Möjlighet till pensionsrådgivning

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Topslide-We-tjej-med-kartdisplay.jpg

Dela detta jobb

loga
Tech Lead till ett nytt team på PAF i centrala Norrköping!

We tech talents