itjobb.se

Technical Account Manager till Iver

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Technical Account Manager till Iver

Iver söker dig som brinner för innovationer, god laganda, och som gillar att tänka nytt och dela med sig av sina tankar. Med ett kundnära och koordinerande arbetssätt får du nu chansen att utvecklas i en roll med ansvaret som Technical Account Manager.

Om tjänsten

Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av denna resa! Nu söker vi en TAM – Technical Account Manager inom infrastruktur & cloud som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för sina kunder.

I rollen som Technical Account Manager hamnar du i ett team med stort driv och höga ambitioner som alltid gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Ditt team leds av en gruppchef med goda ledarskaps- och drifterfarenheter - som finns där för att ni som team, och du som individ, ska kunna vara den bästa versionen av dig själv och leverera det som förväntas!

Arbetsuppgifter

Som Technical Account Manager har du ett tekniskt helhetsansvar för en av Ivers största kunder. Tillsammans med ditt team bestående av 20 kollegor ser du till att ni har rätt tekniska förutsättningar för att ta hand om kundens IT-miljö på bästa sätt. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med Key Acccount Manager och de tekniker som finns i ditt team.

Du kommer till exempel att:

  • Delta i leveransmöten med kund
  • Leverera månadsrapporter till kund
  • Hantera ITIL-processer och dokumentation
  • Hantera förändringsarbete, mindre projekt och aktiviteter
  • Ta fram proaktiva tekniska förslag

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare
  • Du har goda kunskaper inom VMware, lagring, Azure Cloud Infrastructure och Exchange Online
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom ITIL och övervakning (Zabbix/SCOM)

Du som söker trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Sannolikt blir du ofta beskriven som en nyfiken och samarbetsvillig IT-generalist som inte räds att utföra arbetet själv när situationen kräver det.

Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Iver. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Varför ska du välja Iver? Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet. Läs mer om Iver.

Dela detta jobb

Technical Account Manager till Iver

Academic Work