itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Technical lead plattform till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Technical lead plattform till Karolinska Universitetssjukhuset

Referens nummer

2021/3924

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med ca 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd. I detta ingår data från strålkanoner, radioaktiva röntgenundersökningar, operationsdata, avancerade läkemedel och genetiska data som kan kombineras för att skapa nya behandlingar.

Karolinska har en stark IT-avdelning men tar nu steget mot att i partnerskap och på egen hand utveckla helt nya lösningar för vårdens digitala system som idag inte finns på marknaden och grunden för detta är en plattformslösning. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Ambition, leveransfokus och kreativitet värdesätts högt och i denna roll, även förmågan att leda arbetet ur ett tekniskt perspektiv. Du kommer arbeta inom teknikstaben på Karolinska i verksamhetsområdet IT Utveckling och vårdinformation.

Vi söker
En technical lead som kan mjukvarutekniker och agilt arbetssätt och som vill driva vår plattformsutveckling framåtDu kommer arbeta med våra produktägare för att möta vårdverksamhetens behov, där du själv bidrar med delar av den tekniska kompetensen. Du trivs i agila team och att arbeta med utmanande problemlösning tillsammans med våra partners, vårdverksamhet och team. Du har jobbat några år med mjukvaruutveckling/agilt ledarskap och vill ta mer ansvar för lösningsutveckling och ledarrollen. Du vill fortsätta att utvecklas, driva införande av den senaste tekniken och inspireras av att jobba i utvecklingens framkant.

Din vardag
Du har det tekniska ledningsansvaret i ett utvecklingsteam som hanterar våra plattformskomponenter, som i sin tur bygger upp vårt datalager. I datalagret samlar vi all vår data och vi jobbar med stora datamängder och beräkningar i syfte att bygga backends och integrationer för visualisering och hantering av kliniska data i vården. Och vi arbetar utifrån agila utvecklingsmodeller och DevOps i en öppen källkodsmiljö.

Du får möjlighet att jobba i en omväxlande arbetsmiljö med hög kompetens och vara med att utveckla nya lösningar som inte existerar någonstans idag. Du kommer jobba nära vårdens professioner och i ett sammanhang som rör sig snabbt framåt.

Du kommer att ha roligt på jobbet!

Vill du vara med och utveckla livsviktig IT i ett nytt team och skapa framtidens sjukvård, och tillsammans göra skillnad på riktigt? Vill du arbeta inom ett område som innebär något viktigt för samhället och världen? Ta då chansen och sök till oss!

Din kompetens och erfarenhet
Kvalifikationer:

  • Ledarskap inom tekniknära agila team

  • Erfarenhet av något större programmeringsspråk

  • Minst 3 års erfarenhet som utvecklare eller dataarkitekt

  • Relevant akademisk utbildning motsvarande civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare

  • Väl insatt i cloudteknik

  • Väl insatt i microservices

  • Väl insatt i Kubernetes, Openshift

  • Väl insatt i message broker, Kafka

Meriterande:

  • Vi tror att du tidigare jobbat som mjukvaruutvecklare och/eller arkitekt och senare valt att bygga vidare på din talang för ledarskap inom mjukvaruutveckling

  • Tidigare drivit införande av nya plattformskomponenter inom en datalagringslösning

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Johan Flodin

Telefon
johan.flodin@regionstockholm.se

Namn

SACO: Christer Lövgren

Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Technical lead plattform till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset