itjobb.se

Vill du vara med på resan och hjälpa till att ta dagens centrala IT-stöd inom vården till nästa nivå? Vi på Cambio söker en Technical Support Specialist med ypperlig känsla för service och ett genuint intresse för mjukvara och felsökning!

Vad innebär rollen?
I rollen som Technical Support Specialist inom avdelningen Service Delivery är du företagets ansikte utåt och kommer att ha mycket kontakt med våra kunder. Förutom arbetet med inkommande ärenden och teknisk analys, arbetar vi också med egenutvecklade såväl som externa verktyg. För rätt person finns det möjligheter att kombinera arbetet med projekt eller processarbete som gagnar de övriga inom avdelningen. Arbetet sker i stor utsträckning enligt principerna inom ITIL.

Vem söker vi?
Du har examen såsom civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetare eller systemvetare med datavetenskaplig inriktning eller motsvarande.
Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Du trivs med en ständig ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär.

Vem är du?
Vi söker en person som kan hjälpa kundens behov och samtidigt få kunden att känna sig väl bemött. Service Delivery är en viktig del i Cambios erbjudande, du kommer ha en central roll som kräver snabb återkoppling och ha en god kontakt med våra kunder. För att bli framgångsrik är det viktigt att du trivs i en grupp med mycket driv och ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med kundfokus och driv, som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i en miljö med högt tempo, där du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. Du är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av databaser och programmering (Java är meriterande men inte ett krav)

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Intervjuer och urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer? Fråga mig!

JOHAN HALLIN
Service Delivery Manager
johan.hallin[a]cambio.se
+46 13 20 03 00

Technical Support Specialist med servicekänsla sökes till Cambio

Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb