itjobb.se

TechTrade växer och söker en serviceinriktad onsite tekniker

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

TechTrade växer och söker en serviceinriktad onsite tekniker

Motiveras du av tekniska utmaningar? Gillar du kundkontakt och att hjälpa människor? TechTrade är ett IT-företag som fokuserar på vårdverksamheten. De levererar stabila lösningar inom vården och har ett helhetsansvar för verksamhetens IT. Vill du vara med och anpassa vårdens IT-lösningar på ett sätt som är modernt och användarvänligt? För dig som vill göra nytta i ditt arbete är detta en bra arbetsplats, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en onsite tekniker för TechTrades räkning. Kontoret ligger för närvarande i Sollentuna, men de kommer troligen att flytta till Kista i juni. Sedan 1993 stödjer de vårdföretag i IT-relaterade frågor och strävar efter att ständigt utveckla och supportera vården ur ett verksamhetsperspektiv. Deras långa erfarenhet gör att de kan hjälpa sina kunder nå en högre lönsamhet och konkurrenskraft.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TechTrade. Väl på plats hos TechTrade kommer du få möjlighet att jobba externt hos en kund på ett mycket spännande och givande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som support-/onsite tekniker kommer du att arbeta med att ta emot och besvara alla inkommande ärenden från kunder i både first och second line. Spannet av ärenden som kommer in är väldigt brett, vilket innebär att du kommer hantera många olika typer av frågor. Det är en bred och rolig roll där man får möjlighet till variation i sin vardag. I den här rollen kommer du att tillhöra TechTrade men arbeta som konsult ute hos en kund.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot inkommande problembeskrivning från kunder via mail och telefon, samt registrera dessa i ärendehanteringssystemet

 • Identifiera kundens problem, och att sätta det i ett större sammanhang för att hitta bästa möjliga lösningen

 • Åka ut till kunderna på plats och agera Onsite Tekniker vid hårdvaruinstallationer och felsökningar som inte kunnat göras på distans

 • Hjälpa till vid migreringen från kundens befintliga infrastrukturmiljö till TechTrades miljö, genom att stötta driftteknikerna med frågor som rör klientdelarna

Tjänsten passar dig som vill ta steget in på ett spännande och växande IT-företag. Du har en god samarbetsförmåga, trivs med kundkontakt och att hjälpa människor som jobbar inom vården. Vi ser även att du är självgående, har en god problemlösningsförmåga och tar stort ansvar för dina kunder och ärenden.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom IT, teknik eller liknande

 • Älskar att hjälpa andra och att få saker gjorda

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 • Har B-körkort

Det är meriterande om du…

 • Arbetat i en liknande supportroll och har en vana av att sitta i servicedesk

 • Jobbat onsite ute hos kund

 • Arbetat med tekniker som Active Directory, Klient OS och har erfarenhet av att jobba med Mac OS

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i vårdbranschen

Som person är du driven, engagerad och vill utvecklas inom IT. Hos TechTrade supporterar man användare inom vården, vilket ställer krav på att du som person är pedagogisk, prestigelös och anpassningsbar. Då rollen är bred är det viktigt att du är självgående och strukturerad. När du är ute hos kunderna är du TechTrades ansikte utåt, varför det är av största vikt att du är service-minded, utåtriktad och gillar att prata med människor. I denna rekryteringsprocess kommer vi därför lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än dina formella kunskaper.

Information om företaget

TechTrade stödjer sedan 1993 vårdcentraler, specialistläkare, tandläkarmottagningar och andra vårdföretag i IT-relaterade frågor. De tar hand om IT-drift, IT support, nätverk, kommunikation, säkerhet, sekretess och stödjer även sina kunder vid kontakt med andra leverantörer inom telefoni, utskrift och verksamhetskritiska system. Deras uppdrag är att utveckla och supporta vården ur ett IT-perspektiv.

Dela detta jobb

TechTrade växer och söker en serviceinriktad onsite tekniker

Academic Work