itjobb.se

Teknik-konsult sökes till LTC Services!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Teknik-konsult sökes till LTC Services!

LTC Services växer och ser fram emot att välkomna fler talanger inom IT och teknik. Är du intresserad av att arbeta inom en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och i en flexibel roll? Då är det här rätt tjänst för dig! Idag söker dem en Teknik-konsult som kommer att ingå i ett team med stark sammanhållning och arbeta med en kombination av support på distans, onsite-support och uppdrag ute hos deras kunder. I rollen får du möjligheten att arbeta fritt under ansvar med bra ledarskap och eget beslutsfattande. Urvalet sker löpande och start är omgående så passa på att sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för LTC Services räkning en Teknik-konsult som kommer att arbeta med en bred variation av uppdrag och supportärenden. LTC Services är en hjälpsam organisation med korta beslutsvägar där de sätter stor vikt vid att alla medarbetare trivs och känner sig välkomnade. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm på Tegnérgatan.

I rollen kommer du att ta mycket egna initiativ och ha eget ansvar – men det utesluter inte samarbete. På LTC arbetar man i ett starkt team med god sammanhållning! Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion där du dels blir informerad om organisationens mål och visioner, samt får följa med kollegor i deras dagliga arbete ute hos kunder innan du tar dig an uppgifter mer självständigt. Internt kommer du att ingå i ett team av tekniker på totalt 8 personer som hjälper varandra i det dagliga och som har väldigt roligt tillsammans. I rollen samverkar du mycket med kunder, kollegor, konsulter och sälj-avdelningen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LTC Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LTC Services. LTC Services intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknik-konsult kommer du arbeta i en bred roll där arbetsuppgifterna kan variera mellan exempelvis att byta lösenord till mer komplexa och kritiska problem.

Du kommer till exempel att:

 • Underhålla och installera system; server, nätverk, brandväggar etc.

 • Utföra support och installation inom både Mac och PC

 • Arbeta proaktivt för att förebygga problem

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en organisation där service och kvalitet är i fokus. Du kommer att bemöta olika typer av personligheter och förväntas därmed kunna lösa problem på ett pedagogiskt och individanpassat sätt. Tjänsten passar även dig som vill bli en del av, och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med en kundorienterad organisation.

Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för IT och teknik och som vill utveckla dina befintliga kunskaper inom området. Om du dessutom har något eller några års praktisk arbetslivserfarenhet av onsite-support, installations- och underhållsarbete inom IT-infrastruktur så är det en fördel. Vidare ser vi att du..

 • Talar flytande svenska och engelska eftersom du kommer att kommunicera på dessa språk i din roll

 • Är kommunikativ och orädd inför nya situationer där du även vågar ta beslut. Det är av stor vikt att du är social och pedagogisk i ditt arbetssätt eftersom kontaktpersonen hos kunden sällan har några djupare kunskaper inom IT och teknik.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: September

 • Omfattning: Heltid, 8-17

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Centrala Stockholm, Tegnérgatan

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Information om företaget

LTC Service AB finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för IT-funktionen. Det omfattar dels et ansvar för den verksamhetskritiska IT-infrastrukturen hos våra kunder. Det vill säga drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. Det omfattar också support till våra kunders mearbetare på dag-, kvälls- och helgtid.

Dela detta jobb

Teknik-konsult sökes till LTC Services!

Academic Work