itjobb.se

Teknikkonsult till Momentum Software

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-18

Ansök nu

Teknikkonsult till Momentum Software

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna, det vill Momentum förändra. I takt med att fler företag använder sig av deras innovativa system så behöver Momentum expandera och de söker därför fler talanger som vill vara med på resan! Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så är det här en chans för dig!

Om tjänsten

Momentum PM är en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att deras kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I deras molntjänst ingår det mesta och allt deras kunder behöver är en webbläsare.

Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder Momentums innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Nu söker Momentum en Teknisk konsult med placering i Stockholm, Falun eller Malmö. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk konsult kommer du hjälpa kunderna med delar och funktioner i systemet som hanterar den tekniska biten. Du ansvarar för implementationen av Momentums mjukvara hos kunderna genom löpande stöd, administration, scripting och konvertering av data. Rollen kan vara placerad på någon av Momentums kontor i Stockholm, Malmö eller Falun. Du kommer arbeta in-house och ingå i ett team om ytterligare tre personer som är fördelade i Malmö och Falun.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som vill arbeta för en arbetsgivare där det händer mycket och där du förväntas ta en aktiv del i att bidra med din tekniska kompetens. Då det går väldigt bra för Momentum och bolaget växer så finns stora utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som

  • Eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom IT
  • Har kunskap i Microsoft SQL
  • Har kunskap inom scripting och konvertering av data
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Arbetet som konsult hos Momentum är självständigt och förutsätter att du har en hög ansvarskänsla i det du gör. Du har en stark nyfikenhet och vilja att utvecklas och du värdesätter en bra gemenskap med dina kollegor. Eftersom Momentum är en arbetsplats med högt i tak och högt tempo så tycker du om att befinna dig i sammanhang där det händer mycket.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm, Malmö eller Falun

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Momentum Software här

Dela detta jobb

Teknikkonsult till Momentum Software

Academic Work