itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknikspecialist till Bild och Funktion IT

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Teknikspecialist till Bild och Funktion IT

Vill du vara med och utveckla livsviktig IT och tillsammans med oss göra skillnad på riktigt?

Sök rollen som teknikspecialist idag och var med på vår resa mot en mer moderniserad, datadriven och förbättrad vård!

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med ca 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd. I detta ingår data från strålkanoner, radioaktiva röntgenundersökningar, operationsdata, avancerade läkemedel och genetiska data som kan kombineras för att skapa nya behandlingar.

Karolinska har en stark IT-organisation men tar nu steget mot att i partnerskap och på egen hand utveckla helt nya lösningar för vårdens digitala system som idag inte finns på marknaden. Vi tar nu nästa steg mot ökad utvecklingsförmåga inom universitetssjukhuset för vår långsiktiga satsning. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Ambition, leveransfokus och kreativitet värdesätts högt och vi behöver både bredd och spets och vi ser gärna att även talanger med mindre erfarenhet växer med oss. Som teknikspecialist arbetar du från teknikstaben inom Karolinskas verksamhetsområde IT Utveckling och vårdinformation.

Om tjänsten

Inom avdelningen Bild och Funktion IT kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation och du kommer vara del av ett engagerat leveransteam som arbetar med att utveckla och förvalta IT-stöd inom området Medicinsk bilddiagnostik. Området innefattar bland annat komponenter som radiologiskt informationssystem (RIS), bildhanteringssystem (PACS), bildlagring, integrationslösningar, avancerade bild- och visualiseringslösningar (AV-system) datalager och lösningar för AI/ML. Du kommer jobba nära vårdens professioner och i ett sammanhang som rör sig snabbt och med stor variation.

Som Teknikspecialist kommer du att arbeta med:

 • Etablering/framtagande av nya tjänster/funktioner

 • Vidmakthålla befintliga system och integrationer

 • Applikationsuppgradering/införande/avveckling

 • Medverka i avtalshantering

 • Livscykelhantering

Du kommer även att:

 • Konfigurera, anpassa, testa samt implementera lösningar för våra applikationer

 • Som second line, hantera beställningar och incidenter/problem

 • Ta fram och uppdatera instruktioner och systemdokumentation vid behov

Vi söker

Vi söker nu en Teknikspecialist som tillsammans med kollegor ska ansvara för utveckling och förvaltning av de system som stödjer Medicinsk Bildhantering på Karolinska. Du har tidigare arbetat med systemförvaltning eller systemunderhåll. Därutöver ser vi gärna att du har kännedom om system som används inom sjukvården, men vi ser också att du har driv och vilja att modernisera, effektivisera och utveckla redan befintliga processer och systemlösningar.

Som person är du lösningsorienterad och proaktiv, du har även lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta agilt och som en del av ett team.

Kvalifikationer

Krav:

 • Relevant utbildning inom IT/systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Erfarenhet av att arbeta med teknisk förvaltning av system

 • Utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

Meriterande:

 • Kunskap eller erfarenhet av vårdsystem och specifikt Bildbehandlingssystem såsom RIS/PACS

 • Erfarenhet inom hälso- och sjukvård tidigare.

 • Kunskap om systemintegrationer

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du trivs med att vara där det händer och gillar att söka ny kunskap.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval kommer att ske löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: Personligt brev+ CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Teknikspecialist till Bild och Funktion IT

Karolinska Universitetssjukhuset