itjobb.se

 MER Consulting är ett ledande konsultbolag som har hjälpt kunder inom bank & finans sedan 1984. Vi är nu i en expansionsfas och vill utöka vårt team. Vi integrerar verksamhet och IT och erbjuder roller som bl a projektledare, IT-arkitekter, systemutvecklare och business analysts. Vi arbetar främst med projekt inom verksamhets- och systemutveckling men vi förvaltar även våra kunders affärskritiska system. Våra uppdrag kan vara alltifrån någon månads utredning till stora implementationsprojekt på flera år. Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär där våra kunder återfinns hos banker, internbanker, fondbolag och börser.

Vi har stor efterfrågan på vår kompetens inom finans och BI från våra kunder och behöver förstärka med ännu fler vassa konsulter inom systemutveckling och arkitektur.

Teknikspecialister inom .NET och Arkitektur:

  • 8 + års praktisk erfarenhet av mjukvarudesign, implementering och test
  • Erfarenhet av att utveckla tjänster API: er för extern konsumtion
  • Erfarenhet av storskaliga distribuerade system
  • Uppmärksamhet på detaljer, och fokus på kvalitet
  • Stark kommunikationsförmåga
  • Leveransfokuserad
  • Prestigelös
  • Erfarenhet av bl a följande: C#, MVC, ASP.Net, WCF, WPF, SCRUM, Agila utvecklingsmetoder

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utmanande roll som konsult inom bank och finans.Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan direkt via sökknappen.

Logga

Teknikspecialister inom .NET och Arkitektur!

Ansök nu

Dela detta jobb