itjobb.se

Teknisk administratör mot affärsstöd hos Atea!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-27

Ansök nu

Teknisk administratör mot affärsstöd hos Atea!

Gillar du att arbeta administrativt och har intresse för nätverk och vill jobba inom IT-branschen? Sök tjänsten som Administratör hos Atea! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom IT-området och värdesätter dig som medarbetare. Tjänsten förväntas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval sker löpande!Om tjänsten

På arbetsplatsen jobbar du tillsammans med dina kollegor med att stötta upp och bidra med ett kvalitativt och professionellt arbete mot kunderna. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och har ett driv att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat där det är stark framåtanda, kamratskap och humor och det alltid är nära till beslut.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen mot tekniskt affärsstöd jobbar du tillsammans med våra kundansvariga säljare runt kundernas produktleverans. Affärsstöd står för hög kvalitet, hög kundkännedom och fokuserar på proaktivitet för att förbättra kvaliteten i våra leveranser. Genom operativa möten med kund fångar man upp de frågeställningar som finns kring våra processer, tillsammans har man löpande diskussioner för att hitta gemensamma arbetssätt som gynnar alla. Affärsstöd hanterar inkommande ärenden via telefon, mail och ett ärendehanteringssystem.

Vi söker dig som

 • Har avklarad gymnasieutbildning

 • Tycker om administrativt arbete och som har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen

 • Har erfarenhet eller kunskap inom nätverk

 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och du skriver och talar flytande i båda språken.

 • Har goda kunskap i Excel och övriga officepaketet

 • Har körkort B

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom innesälj eller kundservice, samt av IT-försäljningsbranchen

 • Har erfarenhet av SAP

 • Har körkort B

Som person är du problemlösande, har ett proaktivt förhållningssätt och fungerar väl både i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven, är serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser därav alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas hos vår kund är du en lagspelare som prestigelöst vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger vid denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Umeå

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

ATEA har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Dela detta jobb

Teknisk administratör mot affärsstöd hos Atea!

Academic Work