itjobb.se

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en roll som teknisk applikationskonsult i ett smart, drivet och jordnära företag på en växande marknad där Intelliplan är marknadsledande sedan drygt 20 år.

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi tror starkt på din yrkesmässiga och personliga utveckling och därför får du 10 % av din arbetstid att lägga på din kompetensutveckling. Utöver det har vi team- och företagsövergripande utbildningar löpande. Vi sitter i fina lokaler i Globen och erbjuder de bästa kollegorna, roliga samarbeten, generöst friskvårdsbidrag, goda utvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, distansarbete och mycket mer!

Vill du också bli en Intelliplanare?

Som teknisk applikationskonsult hos Intelliplan ingår du i vårt konsultteam (Professional Services) vars uppdrag är att hjälpa nya och befintliga kunder att utveckla sin verksamhet i och med hjälp av Intelliplan-systemet.

Du håller daglig kontakt med våra kunder kring deras ärenden och pågående projekt. De allra flesta kontakter sker just nu digitalt via mail, telefon och Teams men framtiden innehåller troligtvis även fysiska kundmöten i större projekt.

Dina arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden är att hjälpa kunder att hantera sitt data, utveckla rapporter som hjälper kunderna att fatta rätt beslut, utveckla och guida i integrationer med lön- och fakturasystem, kunders övriga back- och frontofficeapplikationer, kundernas webbplatser samt rapportering och analys.

Vi bygger våra lösningar på Intelliplans plattform där databasen i SQL är grunden. Plattformen ovanpå databasen är egenutvecklad och vi använder teknik från Microsoft när vi utvecklar och använder deras molntjänster som infrastruktur.

I ditt uppdrag ingår ett nära kundarbete där du;

 • lyssnar in för att förstå kundens behov för att sedan komma med lösningsförslag

 • driver, följer upp och kvalitetssäkrar dina projekt

 • bidrar till ständig förbättring vad gäller metod, process och rutiner

 • identifierar behov och finner lösningar som tar oss och kunden framåt

 • ser detaljer likväl som helheten

Din profil

För att lyckas i rollen har du;

 • erfarenhet av datahantering (scriptning, utveckling av procedurer mm) i SQL-databaser

 • kunskap i olika webbtekniker så som JSON-API i Postman, XML, enklare javascript, grundkunskaper html

 • erfarenhet av integrationsarbete mellan komplexa system. Via fil, via API och/eller via integrationsplattform

 • erfarenhet av att utveckla ekonomi- och verksamhetsrapporter i till exempel Power BI

 • lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Kan du något/några andra nordiska språk är det meriterande.

Troligtvis har du tidigare erfarenheter eller intresse av att lära dig bland annat;

 • att bygga upp datawarehouselösningar

 • att merga data från flera databaser och olika källsystem

 • att utveckla PowerShell-script

 • att arbeta i HR/affär/lön/CRM system eller motsvarande

 • att analysera loggar i Azure Application Insights

Du tycker det är roligt att förstå kundernas förutsättningar och hjälpa dem att lösa deras tekniska utmaningar. Du är driven vad gäller kundernas, Intelliplans och din egen framgång och utveckling. Du har ett brett tekniskt intresse och tycker att det är utvecklande att arbeta med komplexa system.

Om Intelliplan

Intelliplan grundades i slutet av 90-talet och har sedan dess varit Nordens marknadsledande affärssystem för bemannings- och rekryteringsföretag. Nu har vi siktet inställt på Europa som marknad.

Resultatet av att välja Intelliplan märks i våra kunders effektivitets- och lönsamhetsförbättring. Vi skapar flow i våra kunders affärer.

Intelliplan föddes ur innovation, entreprenörskap och genom utveckling i mycket nära samarbete med våra kunder. 20 år senare arbetar vi fortfarande på samma sätt.

Med Intelliplan skapas och förmedlas arbetstillfällen. Vi är den digitala bron till arbetsmarknaden för de många människorna. Vi skapar dagligen en bättre arbetsmarknad.

Läs mer om oss här: www.intelliplan.se

Sök tjänsten

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så vi önskar få in din ansökan så snart som möjligt