itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk installatör till Svensk storbank!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Teknisk installatör till Svensk storbank!

Om du är en person med stort intresse för IT och vill ta ditt första kliv in i branschen där du får möjlighet att utvecklas inom nätverk och installationer, kan det här vara rätt roll för dig! Vi söker dig som är en fena på att samarbeta och ser det som en rolig utmaning att jobba på en av Sveriges storbanker, där arbetsuppgifterna kommer innebära installation och förflyttningen av nätverk. Just nu är vi ute efter en teknisk installatör som är redo för en ny spännande utmaning!

Om tjänsten

I rollen som teknisk installatör kommer du ansvara för att genomföra installationen av mjukvaran för nätverkets nya switchar. I jobbet ingår det att kunna följa de rutiner och strukturer i form av instruktioner kring vad arbetet innebär, därför är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och ta dig ann information från andra personer inom området. Du behöver inte vara ett tekniskt geni från start utan det viktigaste är att du har intresset och ser en drivkraft av att ha ett gott samspel mellan dig som installatör och de teknikerna som utför arbetet kring hårdvaran. Därför är det av högsta vikt att du tycker om att arbeta i team och tycker samarbete är en viktig byggsten för lyckat arbete!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vår kund, som är en av Sveriges störta banker, ser att fokus utöver dina dagliga arbetsuppgifter kommer ligga på din personliga utveckling. Detta eftersom de gärna ser ett fortsatt samarbete med dig även efter det här projektet, förutsatt att ert arbete fungerar bra ihop. Installationen av nätverket pågår mellan 08.00-11.00 på vardagar, övrig tid ser vår kund att du får möjligheten att arbeta och lära dig mer om inom IT-området på företaget.

  • Hantera flytt och installation av mjukvaran i bankens nya nätverk

  • Få möjlighet att bredda din kunskap inom IT tillsammans med ditt team

  • Ha ett dagligt samarbete tillsammans med andra installatörer och tekniker för att kunna genomföra bytet framgångsrikt

Vi söker dig som

  • Har ett stort intresse av IT och nätverk och gärna vill utvecklas inom området

  • Är bra på att kommunicera på svenska och engelska då det kommer krävas för dina arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av nätverk och installationer.

I den här processen kommer vi främst värdera dina personlig egnskaper. Vi ser gärna att du är en person med hög ansvarskänsla som alltid gör ditt bästa för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare ser vi att du har god samarbertsförmåga och ett starkt sinne för detaljer. Viktigast av allt är att du tycker att det är kul med nätverk och installationer.

Övrig information:

Startdatum: 17 oktober

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Gärdet, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Teknisk installatör till Svensk storbank!

Academic Work