itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk installatör till Svensk storbank - på deltid!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Teknisk installatör till Svensk storbank - på deltid!

Nu söker vi två deltidsstjärnor som letar efter en ny utmaning inom IT-området där ditt jobb kommer innefatta installation av mjukvara och nätverk hos en av Sveriges storbanker. Antingen studerar du någonting inom området och söker en sysselsättning vid sidan av eller så är du personen som önskar komplettera ditt nuvarande jobb med ytterligare en utmaning. Oavsett vad du gör i dagsläget är det viktigaste för oss är att du har ett gediget IT-intresse och är en fena på samarbete!

Om tjänsten

I rollen som teknisk installatör på deltid kommer du ansvara för att genomföra installationen av mjukvaran för nätverkets nya switchar. I jobbet ingår det att kunna följa de rutiner och strukturer i form av instruktioner kring vad arbetet innebär, så det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och ta dig ann information från andra personer inom området. Du behöver inte vara ett tekniskt geni från start utan det viktigaste är att du har intresset och ser en drivkraft av att ha ett gott samspel mellan dig som installatör och de teknikerna som utför arbetet kring hårdvaran. Därför är det av högsta vikt att du tycker om att arbeta i team och tycker samarbete är en viktig byggsten för lyckat arbete!

Arbetet kommer genomföras klockan 08.00-11.00 måndag-fredag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Hantera flytt och installation av mjukvaran i bankens nya nätverk

  • Ha ett dagligt samarbete tillsammans med andra installatörer och tekniker för att kunna genomföra bytet framgångsrikt

  • Arbeta 08.00-11.00 måndag-fredag

Vi söker dig som

  • Har ett stort intresse av IT och nätverk och gärna vill utvecklas inom området

  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

  • Är bra på att kommunicera på svenska och engelska då det kommer krävas för dina arbetsuppgifter

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av nätverk och installationer.

I den här processen kommer vi främst värdera dina personlig egnskaper. Vi ser gärna att du är en person med hög ansvarskänsla som alltid gör ditt bästa för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare ser vi att du har god samarbertsförmåga och ett starkt sinne för detaljer. Viktigast av allt är att du tycker att det är kul med nätverk och installationer.

Övrig information:

Startdatum: 17 oktober

Omfattning: 15 timmar/vecka

Placering: Gärdet, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Teknisk installatör till Svensk storbank - på deltid!

Academic Work