itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-bemanning är ett socialt och personligt IT-konsultföretag där vi värdesätter den enskilda medarbetaren. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt och stimulerande arbete som konsult hos någon av våra kunder. IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.

Rollen:

Rollen som Onsite tekniker innebär inte bara att vara tekniskt kompentent, det hör även till rollen att du blir en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta med att hantera användarproblem, byta ut datorer/IT-utrustning och tillhöra företagets secondline.

De flesta av användarna har tekniska frågor kopplade till mjuk- och hårdvara. För att kunna svara på användarens frågor och lösa ärendena med ett så bra resultat som möjligt kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen för att användaren ska få en så bra lösning som möjligt.

Vi ser att du kommer från en servicedesk bakgrund där du jobbat med ärendehantering angående frågor inom infrastruktur så som felsökning av Windows, Office365 och hårdvara. Du har förståelse för hur IT fungerar på en arbetsplats och hur saker är ihopkopplade. Vi ser även gärna att du gillar att jobba i team men klarar av att ta eget ansvar.

Vem är du?

Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som Onsite tekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.
 Dina erfarenheter 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av support på andra linjens nivå samt onsite support. Du har stark lösningsförmåga kring generella datorproblem så som drivrutiner, prestanda etc. i en Windows 10 OS miljö Du är driven, flexibel och är inte rädd för att ta ansvar. Vidare är du lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Som person är du glad, social och serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och att kunna ge god service och ett bra kundbemötande.

För att klara av rollen ska du ha hög kompetens och flera års erfarenhet av:

  • Support på första och andra linjens nivå inom Helpdesk/onsite

  • Tidigare erfarenhet av ärendehanteringssystem och fjärrstyrning

  • Hög kompetens av Active Directory

  • Office 365-miljö inkl. Microsoft Teams

  • Mjukvaruinstallationer samt licenshantering

  • Windows 10 (t.ex. lösa drivrutinsproblem och OS-relaterade fel)

  • Hårdvara och kringutrustning (även mobila enheter)

  • Server och nätverk

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Niclas Nodby niclas.nodby@itbemanning.se 

 

Teknisk Onsite-support

Ansök nu

Dela detta jobb