itjobb.se

Teknisk Projektledare

Företag Visolit
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Vi söker en Teknisk Projektledare med fokus på Fastighet & Bygg. En spännande tjänst där du får ansvara för utförandet av olika infrastrukturprojekt inom Fastighets-IT.

Din nya utmaning
I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med alla leveransdelar inom affärsområdet. Det innefattar allt från att beräkna projekt, vara med på presentationen av offertsvar till att driva igenom projektet. Det ingår att ta fram projektplaner, driva och möta aktiviteter, vara säljande och föreslå förbättringar som möjliggör att kunderna får ett effektivare IT-stöd. Du har även kund- och leverantörskontakter vid implementationer.

Din bakgrund
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att driva infrastrukturprojekt med inriktning på fastighets- och byggbranschen. Hos Visolit driver du ett flertal parallella projekt och trivs med att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Vi vill att du har erfarenhet av:

  • Projektmodeller som PPS, PMI, Prince2 eller motsvarande
  • Nätverkstekniker – design, implementation och/eller drift
  • ITIL, samt van att dokumentera

Meriterande:

  • Teknisk bakgrund gärna med koppling till Fastighetsbranschen
  • Har certifiering inom ITIL

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning.

Din personlighet

På Visolit är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och alltid med kunden i fokus. Detta gör att det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad, självgående och serviceinriktad. Du kommer att ta stort eget ansvar i ditt arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du bör vara öppen för ny teknik och vi ser det som ett plus om du har god kännedom och intresse av marknadsbevakning.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetare vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener, kerstin.stener@sigma.se alternativt 070-304 69 19 eller Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se alternativt 070-237 57 34.

Välkommen med din ansökan via denna länk. Vi jobbar med löpande urval, så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Teknisk Projektledare

Visolit