itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Projektledare

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Visolit är ett växande och framgångsrikt företag som gillar att ligga i framkant när det handlar om utveckling. Vill du hänga med på Visolits framgångsresa?
Nu söker vi dig som v
ill jobba tillsammans med kollegor i toppklass och vara med och bidra genom god rådgivning så att kunder ska få den bästa IT upplevelsen. Vi söker dig som är engagerad och som ser till kundernas bästa. Visolit, Real Estate, är en helhetsleverantör av IT för fastighets- och byggbranschen. Vi har heltäckande IT-tjänster, ett ledande koncept för Fastighets-IT och Bygg-IT med bland annat högpresterande eDesktopar med CAD-prestanda.

Avdelningen Projektkonsult inom Visolit Real Estate söker nu en Teknisk Projektledare med fokus på infrastruktur, Fastighet & Bygg. Vi söker dig som vill delta i våra infrastrukturprojekt och driva våra existerande och blivande kunders tekniska plattformar framåt. Du är en person med viss teknisk kompetens med inriktning på kommunikation. Du har lång erfarenhet av att leda infrastrukturprojekt. Du bör ha erfarenhet av design, implementation, migrering och vana att arbeta i infrastrukturprojekt. Som person är du bekväm i den tekniska rollen och konsultmässig gentemot våra kunder.

Det är meriterande om du har erfarenhet av outsourcing till många kunder och de höga krav på tillförlitlighet, säkerhet och utveckling som detta medför.

Erbjudande

Vi erbjuder en spännande blandning av uppgifter där du får stor användning av din erfarenhet. I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med alla leveransdelar inom affärsområdet. Våra kunder främst företag inom Fastighet- och Byggbranschen, vilket innebär att du kommer få en stor variation och möjlighet till att påverka i dina infrastrukturprojekt.

Vem är du?
Vi söker en Projektledare med gedigen erfarenhet av att driva infrastrukturprojekt med inriktning på fastighets- och byggbranschen. Hos Visolit driver du ett flertal parallella projekt och trivs med att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.I din roll ingår att beräkna ett projekt och vara med på presentationen av offertsvar till att driva igenom projektet och ta ansvar för utförandet av våra kunders infrastrukturprojekt inom Fastighets-IT. I arbetet ingår att ta fram projektplaner, att driva och möta aktiviteter, vara säljande och föreslå förbättringar som möjliggör att våra kunder får ett effektivare IT-stöd. Du kommer även att ha kund- och leverantörskontakt vid implementationer.

Vi söker dig som har minst fem-åtta års erfarenhet av projektledning.

Vi vill att du har erfarenhet inom:

  • Arbete utefter någon av de mer kända projektmodellerna på marknaden, såsom PPS, PMI, Prince2 eller motsvarande

  • Erfarenhet som nätverkstekniker – design, implementation och/eller drift

  • Självgående och planerande

  • God kännedom om ITIL samt vana att dokumentera

Meriterande:

  • Teknisk bakgrund gärna med koppling till Fastighetsbranschen

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ITSM-systemet Servicenow

  • Har certifiering inom ITIL

Du som person:

På Visolit är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och vi jobbar alltid med kunden i fokus. Detta gör att vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är teknikintresserad, självgående, serviceinriktad och stresstålig. Du kommer att ta stort eget ansvar i ditt arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du bör vara öppen för ny teknik och vi ser det som ett plus om du har god kännedom och intresse av marknadsbevakning.

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Teknisk Projektledare

Visolit