itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Projektledare, ENWELL

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Teknisk Projektledare, ENWELL

Vi söker Teknisk Projektledare till ENWELL!

Bolagsgruppen ENWELL är idag ett av Sveriges ledande företag med fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus och villamarknaden. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.

Vi inom ENWELL brinner för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa, där vi genom ett högt engagemang från kollegor och en entreprenöriell företagskultur vill konsolidera och professionalisera marknaden för hållbara energilösningar för villa och fastighetsmarknaden.

Nu söker vi en Teknisk Projektledare till Enwell-gruppen. Vi brinner för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi befinner oss just nu på en spännande förändringsresa, där vi genom ett högt engagemang från kollegor och en entreprenöriell företagskultur vill konsolidera och professionalisera marknaden för hållbara energilösningar för villa och fastighetsmarknaden.

På denna tillväxtresa behöver Enwell nya medarbetare som vill vara med och bygga ett marknadsledande bolag.

Om rollen som Teknisk Projektledare

I rollen som Teknisk Projektledare kommer du att omsätta visioner till verklighet för Enwells befintliga och kommande tjänster. Det blir du som utgör bryggan mellan utveckling och verksamhet. Du kommer att leda och prioritera arbetet mot förvaltning och utvecklingsteam samt etablera och ha en nära kontakt med intressenter på Enwells huvudkontor, dess dotterbolag och kunder.

Stort fokus kommer att ligga på att lyssna in på behov i hela koncernen och hjälpa till att översätta dessa till krav och även addera kreativitet. Du kommer att identifiera insatser och hantera prioriteringen av dessa i backloggen. Till din hjälp finns externa- och interna resurser som du kommer att samarbeta med samt arbetsleda. Arbetet görs i linje med företagets strategier och målarkitektur samt med fokus på vilket värde som skapas för affären.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, strukturerad och självgående. Du har en god förmåga att förmedla och kommunicera kring tekniska lösningar med både ledning, tekniker och användare. Du trivs med att arbeta i en organisation som är i förändring, där det händer mycket och där du får vara med på resan att bygga upp ett starkt bolag. Du har en holistisk syn på tjänsteutveckling där kommunikation går som en röd tråd genom hela kedjan och du kan se samband mellan olika system, dess funktioner och vilket värde de ger för affären.

Du attraheras av en miljö som är under ständig förändring och där man uppmuntrar personer som själva tar initiativ till förändringar och kan driva igenom dessa.

Dina kvalifikationer som Teknisk Projektledare

● Relevant akademisk examen inom teknik (Datateknik, Systemvetenskap eller liknande)

● Några års erfarenhet av att leda tekniskt utvecklingsarbete

● Erfarenhet av att identifiera och prioritera insatser och genomföra dessa själv eller kravställa mot externa resurser

● Erfarenhet av att arbeta med och/eller ansvara för digitala applikationer som hjälper en operativ verksamhet

● Kunskaper och erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och tjänstedesign

● Goda kunskaper inom Microsoft DevOps som vi använder för projektplaneringen

Känns detta som ett jobb för dig?

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 14:e augusti 2022

Mer information

För frågor om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Christian Ridderstolpe, tel +46 703 266 000

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Teri-Anne Brink teri-anne.brink@vattenfall.com

Placeringsort: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/

#LI-SE

Dela detta jobb

Teknisk Projektledare, ENWELL

Vattenfall AB