itjobb.se

Scandinavian WeldTech (SWT) är en av Nordens ledande leverantörer av stål- och samverkanskonstruktioner till flervåningshus. Med våra rötter i stålindustrin i Bergslagen har vi lång erfarenhet i branschen och vi har varit med och utvecklat flera av de moderna byggtekniker som används idag. Vi är kända för hög kvalitet, god kundservice och ett brett utbud lösningar i våra marknader Sverige, Norge och Danmark. I Sverige och Tyskland ligger våra två helägda fabriker. Samarbete över landsgränserna genom digital kommunikation är vardag för oss, varför vi hållit oss relativt opåverkade av Covid-situationen. Det är i detta moderna och kreativa team som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Tycker du om tekniska utmaningar och problemlösning? Är du intresserad av stålkonstruktion och vill vara med och leda projekt i några av Nordens mest spännande byggen?

Ta då kontakt, för vi söker nu en Teknisk Projektledare då vi behöver bli ännu fler för att möta kundernas efterfrågan.

Tjänsten

Som Teknisk Projektledare leder, driver och ansvarar du för utformningen av tekniska lösningar i samarbete med ett team av konstruktörer, allt i nära dialog med våra kunder och kravställare. Du kommer att ansvara för att projekten uppfyller våra avtal samt löper så effektivt som möjligt.

Tjänsten är tillsvidare med start så snart som möjligt. Heltid, dagtid och placeringsort Borlänge. Resor förekommer.

Kvalifikationer

Du har i grunden en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning. Vidare ser vi att du har erfarenhet från branschen och har ett starkt intresse kring bygg och konstruktion. Du jobbar obehindrat i 3D CAD, talar/skriver svenska och engelska flytande och har goda datorkunskaper.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du har en förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv och affärsmässighet, och det är självklart för dig att ha fokus på kundnöjdhet och att skapa möjlighet till återkommande affärer.

Planering, problemlösning och resultatorientering är sådant som kommer naturligt för dig och hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Detta är viktigt då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Maria Lindström, tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se. Titta gärna också på Scandinavian WeldTechs hemsida www.swt.eu.

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se. 

Ansök så snart som möjligt, men senast 2020-11-30 då vi är nyfikna på dig! Ansökningar kommer behandlas löpande.

 

Teknisk Projektledare till SWT

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb