itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Projektledare till Trollhättan

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Teknisk Projektledare till Trollhättan

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.  Din roll som Teknisk Projektledare

Combitech i Trollhättan vill utöka sitt team med en Tekniska Projektledare. I det dagliga arbetet är du proaktiv samt är med och bidrar till ett gottarbetsklimat och en god teamkänsla.

Du kommer ha det tekniska ansvaret i komplexa projekt med avancerade produkter. Som Teknisk Projektledare så är du ytterst ansvarig för uppsatta mål för ekonomi, tid och kvalité i projekten. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom flera olika kompetensområden, såsom konstruktion, produktion, provning. beräkning, inköp, ILS- underhåll/reservdelar, projektledare, linjechefer samt hantera olika kundkontakter.

Vad kan du tillföra?

Som person bör du vara kommunikativ, kunna ta egna initiativ, duktig på att planera och prioritera. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Förmågan att leda genom andra och erfarenhet av att hantera risker och möjligheter. Du har relevant högskoleutbildning och minst 7-10 års arbetslivserfarenhet. Kunskap och erfarenhet från att projektleda inom områden som fordon, försvar- eller övrig industri.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Dela detta jobb

Teknisk Projektledare till Trollhättan

Combitech AB