itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk specialist

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Teknisk specialist

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöd som används i Västra götalandsregionens (VGR) verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Nu söker vi dig som är teknisk specialist med inriktning mot infrastruktur och som vill bli del i en av nordens i särklass största IT-miljöer. Vill du vara en del i vår utvecklingsresa där målet är att alltid ligga i framkant både när det gäller utveckling, tekniska förbättringar och service. Gillar du att vara med och ta fram smarta lösningar och är genuint intresserad av digital design så ta chansen och sök dig till koncernstab digitalisering i VGR.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en teknisk specialist med inriktning mot nät för att förstärka vårt team vars uppdrag är att ansvara för all infrastruktur och drift inom VGR, egna såväl som köpta tjänster. Hos oss blir du en del av en enhet som levererar kostnadseffektiva, driftsäkra samt energieffektiva IT-lösningar till våra kunder. I vårt uppdrag ingår att proaktivt förbereda infrastruktur inför kärnverksammahetens kommande behov samt att säkerställa effektiva processer som möjliggör uppföljning och kontroll av vår leverans. Enheten ska säkerställa effektiva processer som möjliggör uppföljning och kontroll av vår infrastruktur, våra driftsåtaganden samt säkra att vi levererar i rätt tid och med rätt kvalitet.

Dina möjligheter hos oss   
Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Du blir del av en organisation som ständigt strävar efter att hålla sig i framkant av tekniken. 
Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Du kommer att vara med på en spännande resa då stora delar av vårdens många IT-system ska ersättas för att skapa en ny, modern och gemensam vårdinformationsmiljö. Vår enheten har hela mandatet för att forma sina konkreta strategier och aktiviteter så att verksamheten bidrar till att nå koncernstab digitaliserings samlade mål.

Du bidrar med din kompetens
För rollen som teknisk specialist har du relevant högskoleutbildningen inom IT eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av TCP/IP, Ciscos trådlösa nät. Du innehar stor kunskap inom routing/switching samt Ciscos gällande operativsystem och har också certifiering inom Cisco. Med en mycket god samarbetsförmåga och ett konsultmässigt förhållningssätt samt med ett gott bemötande så är du kandidaten för oss.
Du är en strukturerad person med en ständig vilja att kompetensutvecklas, både dig själv och ditt team. Du arbetar effektivt både självständigt såväl som i grupp och du har ett stort kundfokus och en förståelse för IT påverkar kunden. Du utrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och då vår verksamhet finns inom hela Västra Götalandsregionen så är körkort ett krav. Kunskaper inom följande produkter är önskvärda; Cisco Prime, OP5, WLC, ICE, ACI och DNA center och det är meriterande med erfarenheter av andra kommunikations produkter.

Meriterande är också:

  • Certifieringar inom relevanta områden

  • God kännedom inom infrastrukturella frågeställningar

Då tjänsten kan komma att säkerhetsklassas ställs krav på svenska medborgarskap.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt 
Läs mer om våra förmåner här!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Mölndal, Borås, Vänersborg, eller Skövde

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/105

Kontakt

  • Johan Nilsson, sektionschef, 0702-16 83 13

  • Anki Brorsson, Teamledare, 0767-74 26 32

Facklig företrädare

  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se

  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se

  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se

Publicerat

     2022-01-05

Sista ansökningsdag

     2022-01-31

Dela detta jobb

Teknisk specialist

Västra Götalandsregionen IT