itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk specialist

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Teknisk specialist

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Vill du ha en utmaning inom IT? Är ditt intresse att utveckla och arbeta med IT och ha en kundnära kontakt? Vill du arbeta i team men kan även arbeta självständigt? Är ditt mål att bidra med dina kunskaper inom IT, då passar detta jobb dig! Nu söker vi en tekniska specialister som brinner för IT frågor och som tillsammans med oss vill vara med och förvalta och underhålla VGRs  IT-miljö. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

Ditt uppdrag
I rollen som teknisk specialist kommer du ingå i vår enhet Förändring och möjliggörande. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att delta i enhetens utveckling, både i vad som gäller planering, implementering, uppföljning och dokumentation. Samt att ta fram standardiserade arbetssätt och kvalitetssäkra tekniska förändringarna och vara kompetensstödjande för våra kunder. Vi arbetar med kontinuerlig kunskapsöverföring inom teamen och andra tekniska team och överser så att systemkraven överensstämmer enligt VGR standard.  Inom teamet arbetar vi efter agila principer och ITIL. 

Teknikområden som ingår är bl.a. MS Windows OS, MS SQL, MS IIS, Unix/Linux, Ubuntu, Oracle, Redhat, DNA, DFS, AD och Websphere.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”Det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Enhetens utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter. Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen som teknisk specialist behöver du:

Högskolekompetens inom IT eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är en självgående person, med eget initiativ och vi ser att du kommer att vara den teamspelare som bidrar till god teamanda. Du är lösningsorienterad och bidrar till vårt uppdrag. Du har god erfarenhet att dokumentera ditt arbete och därmed duktig i svenska tal- och skrift med kund i fokus. Du har mycket god samarbetsförmåga, en vilja att dela med dig av din kunskap och ständigt ha viljan att utveckla dig själv och ditt team. Så med din positiva attityd och personliga engagemang kommer vara den som du och teamet kan verka för god kundkontakt.

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas.

Du ska ha mycket god erfarenhet och har arbetat inom: 

 • Linux/Unix

 • Oracle

 • Red Hat

Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom:

 • Certifikatshantering

 • Powershell

 • Microsoft Windows OS server

 • Nätverkskunskap

 • Kluster och lastbalancering

 • Backup/Restore/Replikering

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Intervjuer sker fortlöpande.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Teknisk specialist

Västra Götalandsregionen IT