itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk specialist - Nätverkstekniker

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Teknisk specialist - Nätverkstekniker

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vi söker nu en tekniska specialist nätverk med fokus på området inom datacenter. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag
Som nätverkstekniker med fokus på datacenter kommer du vara med att drifta, underhålla och utveckla vår plattform för att klara av framtidens ökade krav. Vi söker därför dig som har erfarenhet av komplexa nätverksmiljöer och har kunskap inom automation.

Hos oss får du möjligheten att
Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Hos oss får du arbeta i en moderns teknisk miljö och i en agil organisation som ständigt strävar efter att förbättras. Det genomförs bland annat genom daglig kompetensöverföring mellan kollegor, fördjupande personligt anpassade utbildningar och ger möjlighet att aktivt delta i nya tekniska lösningar.

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet
För rollen som teknisk specialist har du eftergymnasial utbildning inom nätverk och IT-säkerhet eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta i stora komplicerade IT-miljöer och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

 • Automation

 • Software Defined Networking

 • Application Delivery Controller

 • Brandväggar

 • Segmentering

 • CCNP eller motsvarande

Meriterande produkter

 • ACI

 • NSX

 • F5

 • ASA

 • FTD

 • Fortigate

Som person är du nyfiken, med en stark vilja att ständigt lära nytt, och gillar utmaningar, förändringar samt ser digitaliseringen och ny teknik som en självklarhet. Du är noggrann och van vid att ta eget ansvar, är drivande och lösningsorienterad. Rollen innebär mycket kontakter, dialog och samarbete står högt på din agenda. Tjänsten kan komma att säkerhetsklassads vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Vi erbjuder flexibla arbetsformer som tillämpas utifrån olika förutsättningar i verksamhet, geografi, roller och arbetsuppgifter.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Läs mer om våra förmåner här!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Mölndal, Borås, Vänersborg eller Skövde

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/87

Kontakt

 • Jan Åke Hovenäs, Sektionschef, 0722-499854

 • Tomas Jonson, Produktägare, 0700–824017sd

Facklig företrädare

 • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se

 • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se

 • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se

Publicerat

     2022-01-05

Sista ansökningsdag

     2022-01-31

Dela detta jobb

Teknisk specialist - Nätverkstekniker

Västra Götalandsregionen IT