itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk specialist– Nätverkstekniker med inriktning Säkerhet

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Teknisk specialist– Nätverkstekniker med inriktning Säkerhet

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vi söker nu tre tekniska specialister inom nätverk.

Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

Som nätverkstekniker med fokus på nätverkssäkerhet och brandväggar kommer du vara med att utveckla och modernisera vår plattform för att klara av framtidens ökade krav. Du kommer vara en viktig spelare i vårt säkerhetsteam. Vi söker därför dig som har erfarenhet av komplexa nätverksmiljöer och har god kunskap inom nätsäkerhetsområdet. Du kommer vara med i framtagande och tester av nya produkter samt vara med och leda införande av dessa.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Hos oss får du arbeta i en modern teknisk miljö och i en agil organisation som ständigt strävar efter att förbättras. Det genomförs bland annat genom daglig kompetensöverföring mellan kollegor, fördjupande personligt anpassade utbildningar och ger möjlighet att aktivt delta i nya tekniska lösningar. Vi erbjuder flexibla arbetsformer som tillämpas utifrån olika förutsättningar i verksamhet, geografi, roller och arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen behöver du:

Har eftergymnasial utbildning inom nätverk och IT-säkerhet eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta i stora komplicerade it-miljöer och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

 • Automation
 • Software Defined Networking
 • Application Delivery Controller
 • Brandväggar
 • Proxy
 • Klientskydd
 • Övriga Nätsäkerhetsprodukter
 • Segmentering
 • CCNP eller motsvarande
 • ITIL

Meriterande produkter

 • VMware NSX
 • F5
 • Fortinet

Som person är du nyfiken, med en stark vilja att ständigt lära nytt, och gillar utmaningar, förändringar samt ser digitaliseringen och ny teknik som en självklarhet. Du är noggrann och van vid att ta eget ansvar, är drivande och lösningsorienterad. Rollen innebär mycket kontakter, dialog och samarbete står högt på din agenda. 

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och
utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.
Läs om våra förmåner: Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassads vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Dela detta jobb

Teknisk specialist– Nätverkstekniker med inriktning Säkerhet

Västra Götalandsregionen IT