itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk Specialist Telekom till Gotanet

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Teknisk Specialist Telekom till Gotanet

Gotanet har påbörjat sin resa till att bli en internationell leverantör av telekomsystem och vi söker nu dig som är en teknisk talang med högt driv. Vi söker dig som vill ta nästa kliv inom telekommunikation och vill växa tillsammans med oss. Har du några års erfarenhet inom branschen eller har du en relevant teknisk utbildning? Sök tjänsten som Teknisk Specialist på Gotanet redan idag!

Gotanet (Götalandsnätet) är en teleoperatör sedan 1996 och ett av bolagen i Leissnergruppen där även Leissner Data AB ingår, som är ett privatägt IT-produktföretag som grundades 1969 och är ett av de äldsta IT-företagen i Sverige. Produktportföljen innehåller bredband- och telefonitjänster inom fast-, IP- och mobil som till stor del produceras med egenutvecklade telekommunikationssystem. Gotanets tjänster erbjuds som grossistförsäljning till andra teleoperatörer, men även direkt till företags- och privatkunder. Vår vision är att bidra till att bryta upp dominansen hos stora telekomoperatörer genom att leverera kostnadseffektiva lösningar med egenutvecklad mjukvara och etablera interoperabilitet för nya, snabbt växande, oberoende operatörer. Leissners styrka är den flexibla och kundorienterade utvecklingen av ny och existerande funktionalitet för operatörer inom telekombranschen. Leissners produktfamilj inkluderar traditionella telekomsystem och en MVNE/MVNO-kärnplattform.

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Gotanet och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Gotanet.

Om uppdraget

Du kommer att ingå i Gotanets Operations-team där du blir en viktig del i våra leveranser samt drift av våra telekomtjänster. Som specialist är den tekniska kompetensen viktig för att leva upp till de krav som ställs inom projekten. Det är viktigt att vara nyfiken och ta initiativ till förbättringar. Du kommer att arbeta i projekt och vi värdesätter god förmåga att driva saker framåt för att nå uppsatta mål.

Som teknisk specialist inom telekom kommer du att vara med och driftsätta och ta hand om underhåll av driftsatta telekomsystem. Då Gotanet till stor del tillhandahåller tjänster inom telekom såsom IP-telefoni och mobilsystem för telefoni, SMS och data söker vi en medarbetare med kunnande inom ett eller flera av dessa områden. Arbetet kommer främst att utföras på av Leissner egenutvecklade system och dessa är byggda på en Linuxplattform med SQL-databaser vilket innebär att detta är viktiga kunskapsområden. När du skaffat dig tillräcklig erfarenhet kommer även beredskapstjänstgöring att ingå.

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av tele- eller datakommunikation samt har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet av liknande uppdrag inom telekommunikation är meriterande. Körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Meriterande om du har någon eller några av följande kunskaper med dig:

  • Linux, Unix

  • IP-Telefoni, SIP

  • SQL

  • Plattformar för mobil tjänsteproduktion

Som person är du ansvarsfull, systematisk och flexibel. Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. På Gotanet sätter vi kundnöjdhet i främsta rummet så en vilja att ha nöjda kunder är mycket viktigt. Du har även ett brinnande intresse för teknik och problemlösning.

Vad vi erbjuder dig

  • Stöd att utvecklas till en självständig teknisk specialist inom telekom

  • Kunskap om våra uppskattade produkter och tjänster

  • En utvecklande resa där vi som företag växer tillsammans i en internationell miljö

  • Marknadsmässiga villkor

Gotanet befinner sig i ett mycket spännande läge där 5G och IoT ger oss stora möjligheter att positivt påverka vårt företags resultat och vår personliga utveckling. Tillsammans och med hjälp av våra olika kompetenser och erfarenheter ska vi fortsätta att utveckla ett redan starkt team.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Robin Persson på telefonnummer: 0722032679 eller via e-post: robin.persson@jeffersonwells.se.

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

logo
Teknisk Specialist Telekom till Gotanet

Jefferson Wells