itjobb.se

Teknisk Support med programmeringskunskaper till ReadSpeaker

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Teknisk Support med programmeringskunskaper till ReadSpeaker

Motiveras du av att ständigt hitta lösningar på problem och att gräva djupare och djupare för att nå ett svar? Hos ReadSpeaker får du inte bara möjligheten att förstå lösningen själv utan här får du även chansen att dela med dig av lösningen till andra! Här blir du ReadSpeakers produktexpert och får samtidigt jobba på ett företag som är världsbäst inom sitt område.

Om tjänsten

Academic Work söker en serviceinriktad teknisk support till det världsledande företaget ReadSpeaker som ligger beläget i centrala Uppsala. ReadSpeakers vision är att hjälpa personer som har svårigheter med skriven text genom att talsätta webbplatser, mobila applikationer, onlinekurser, onlinedokument, telefonisystem, nyhetsflöden etc. Anställningen inleds med en gedigen introduktion där du kommer få genomgång i företagets produkter och system. På företaget kommer du ha roligt tillsammans med dina trevliga kollegor och ni har alltid en förmiddag samt eftermiddagsrast där ni pauserar arbetet för att prata med varandra.

För att få en djupare inblick i ReadSpeakers produkter, kika in filmen nedan:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ReadSpeaker.

Arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du tillhöra ReadSpeakers supportavdelning som består av 9 kollegor i Uppsala och ytterligare personer i USA, Australien, Korea och Japan. Supportens arbetsuppgifter är mycket varierande. Du kommer bland annat att hantera ordrar och leveranser, felsöka kunders implementeringar och installationer, försöka hitta rätt lösning åt kunder och vara behjälplig till företagets säljare under deras säljprocesser. Utöver detta så kommer du bland annat att bistå vid testning av nya versioner av produkter.

Vi söker dig som

  • Talar flytande svenska och engelska

I rollen finns det två huvudspår, antingen söker vi dig som har:

  • Kunskaper i HTML och CSS. Kunskaper i javascript är meriterande.

Eller dig som har:

  • Kunskaper inom operativsystem så som Linux, iOS och Android. Kunskaper i något programmeringsspråk exempelvis C är meriterande.

Har du en mix av allt vore det så klart toppen!

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för teknik och som vill bli expert inom ditt område. Som person är du driven, flexibel och serviceinriktad. Du är nyfiken och drivs av att ständigt lära dig nya saker. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar gärna egna initiativ och hittar kreativa lösningar på de problem som uppstår. I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för teknik.

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Arbetstider: Supportavdelningens öppetider är 08-22 och du kommer jobba varierande mellan tiderna.

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Uppsala

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ReadSpeakers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

ReadSpeaker skapar text-till-tal teknik för för webbplatser, mobila sajter, RSS-flöden, mobila appar och online-dokument och blanketter. Tekniken gör det lättare för människor som har lässvårigheter eller nedsatt syn att tillgodogöra sig information. ReadSpeaker har över 20+ års erfarenhet och 10 000+ kunder runtom i hela världen.

Dela detta jobb

Teknisk Support med programmeringskunskaper till ReadSpeaker

Academic Work