itjobb.se

Teknisk support till medicintekniskt företag

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Teknisk support till medicintekniskt företag

Är du dansk-, norsk- eller finsktalande och har en bakgrund inom science, teknik eller hälsa/sjukvård? Modis Life Science söker nu en teknisk support till ett globalt medicintekniskt företag. Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos kunden och arbeta i deras lokaler belägna i Solna.Start sker så snart som möjligt. Företaget har satt nya teknologier och produkter på marknaden i över 125 år. Här får du chansen att arbeta på ett att världens största medicintekniska företag. 

I din roll som teknisk support kommer du att bistå kunder med teknisk hjälp kring företagets produkter. Arbetsuppgifterna består bland annat av ta emot inkommande samtal och e-mail från kunder och bistå med first-line support. Du kommer att dokumentera klagomål och reklamationer enligt korrekta rutiner. Du kommer att arbeta i en "Technical Support Group" och förse kunder i Nordiska regionen med support. Kunderna kan vara slutanvändare, distributörer eller kommersiella team. Det är ett krav att du är flytande i antingen danska, norska eller finska. Utöver detta behöver du kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska. 

För att passa i rollen bör du ha en relevant utbildning inom science, teknik eller hälsa/sjukvård. Att förstå vilken miljö kunderna befinner sig i kommer att hjälpa dig i arbetet med att förse dem med rätt hjälp. Det är också en fördel om du har kännedom om de regulatoriska krav som ställs på medicintekniska och diagnostiska produkter. Som person bör du vara lösningsorienterad och ha en förmåga att planera och prioritera ditt arbete. En teknisk kunskap eller intresse är på sin plats då det kan vara utmanande tekniska problem som snabbt behöver lösas. Erfarenhet från kundservice på ett eller annat sätt säkerställer också att du förstår vad det handlar om.

Skicka din ansökan på direkten, urval sker löpande pch företaget har en önskan om att start sker så snart som möjligt. 

Vid frågor, kontakta Cecilia Larzon (cecilia.larzon@modis.se)

Dela detta jobb

Teknisk support till medicintekniskt företag

Modis Sweden AB