itjobb.se

Teknisk Systemförvaltare – Webb och Integration

Lärarförbundet är Sveriges största lärarorganisation. Vi samlar hela lärarprofessionen i det största förbundet, för vi vet att det är tillsammans som vi får bäst förutsättningar att skapa framtidens skola.

Om rollen

I denna roll blir du tekniskt ansvarig för våra webb- och webbanalysverktyg. Detta innebär att du kommer att arbeta med förvaltning- och vidareutveckling av webbplattformar. Du kommer att se till att lösningarna fungerar i sin helhet, driftas på rätt sätt samt kravställa och följa upp mot leverantörer (främst webbyråer). Vår stora sajt lararforbundet.se håller på att göras om från grunden och här kommer du dessutom att få vara med från början och stötta som teknisk projektdeltagare. Lärarförbundet är inne i en spännande digitaliseringsresa och söker dig som vill vara med och forma vårt framtida webbsystemlandskap.

Nedan ser du exempel på vad din roll kommer innefatta:

  • Tekniskt förvaltningsansvar för ett antal olika system och lösningar inom webb- och webbanalys

  • Felsökning i webb och integrationer/API:er samt buggrapportering

  • Kravställning och uppföljning mot leverantörer

  • Incidenthantering

  • Teknisk testning (acceptanstester)

  • Systemdokumentation

  • Licenshantering

  • Som IT-specialist delaktig i projekt- och förvaltningsarbete. Nära samarbete med Förvaltningsledare IT eller Projektledare för status, uppföljning, prioritering och genomförande av utveckling

Om dig 

Vi söker dig som jobbat med IT-drift och systemförvaltning sedan tidigare. Gärna inom webb/integrationer. Du tycker det är roligt med teknik och ser också en fördel i att ha en social och koordinerande roll där du får vara spindeln i nätet och ha nära kontakt med både verksamheten och leverantörer. Du är van att ha en beställande roll mot externa leverantörer, är en van teknisk kravställare och det är önskvärt om du även har jobbat med mjukvarutestning. Du har en stor teknisk grundförståelse och kunskap om webbteknik och integrationer. Som person är du driven, serviceinriktad och vill alltid hitta den bästa lösningen för verksamheten.

Meriterande är erfarenhet av Episerver, wordpress, HTML/CSS, XML, Google Analytics, Matomo, integrationer (framförallt mot Microsoft Dynamics) och federationer (ADFS, flerfaktorsautentisering) .

Vad kan vi erbjuda dig? 

Du kan se fram emot ett omväxlande jobb i en organisation som är i en spännande utveckling. 

För oss är det viktigt med IT och att ha bra systemstöd och därför kommer du kunna jobba i en tekniskt innovativ miljö med ny teknik. Vi har ett av marknadens bästa kollektivavtal med tjänstepension, och vi kan erbjuda dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.

Vårt fina aktivitetsbaserade kontor är beläget centralt i Stockholm nära till kommunikationer.

Hos oss får alla ett stort eget ansvar för att forma sin roll och planera sin egen arbetsdag med flexibilitet. Vi är stolta över att vi vunnit Guldnappen och därmed utsetts till Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar, ett viktigt kvitto för oss att du kan styra din tid på rätt sätt. Vi är också stolta över resultatet från vår senaste medarbetarundersökning. Den visade att hos oss är ledarskapet bra, stämningen god och medarbetarna upplever att de arbetar mot tydligt uppställda mål.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med House of Skills, vid frågor går det bra att vända dig till Linda Freij på mail: linda@houseofskills.se alt på telefon: 0739-613072. Vi intervjuar löpande för tjänsten så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Lärarförbundet är Sveriges största lärarorganisation. Vi är ett fackligt professionsförbund med över 234 000 medlemmar från skolans alla delar. Vi organiserar till exempel lärare, förskollärare, fritidspedagoger, grundskollärare, gymnasielärare, högskolelärare, studie- och yrkesvägledare, lärare i musik- och kulturskolor och skolledare. Vi samlar hela lärarprofessionen i det största förbundet, för vi vet att det är tillsammans som vi får bäst förutsättningar att skapa framtidens skola.

Dela detta jobb

Teknisk Systemförvaltare – Webb och Integration

House of Skills