itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk testare

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Teknisk testare

Vill du jobba med något samhällsviktigt som skapar värde för hela Sverige? Som Teknisk testare på Pensionsmyndigheten får du jobba i teknikens framkant på en myndighet där IT är en del av kärnverksamheten. Vi söker en teknisk testare som vill vara med på vår spännande resa mot ännu bättre pensionssystem - för vår framtid!
 

Du kan se fram emot att arbeta i en dynamisk och omväxlande miljö, med kunniga och engagerade medarbetare. På IT-avdelningen är vi cirka 350 medarbetare och vi växer för att möta behovet av såväl nyutveckling som förvaltning. Som en del av vår IT-avdelning kommer du att verka i en miljö präglad av stort fokus och hög ambitionsnivå samtidigt som vi värnar om en sund balans mellan arbete och privatliv.

Vår vision är att leverera Bäst IT för Sverige.

Arbetsbeskrivning

Vår gruppering Fondexpressen sitter i navet på en av världens största fondplattformen i världen, vi ansvarar för systemen för Premiepension, fondhandel, fondinformation och kontohantering.

Som testare kommer du att tillhöra ett agilt utvecklingsteam tillsammans med 7-9 kunniga och trevliga kollegor, där utveckling och test sker parallellt. Teamen är självgående och organiserande för att klara alla delar i utvecklingskedjan. Klimatet är positivt där samarbete och kompetensspridning är viktigt. Teamen arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och effektivisering av systemutvecklingsprocessen. Vi arbetar långsiktigt och är måna om att våra kollegor och system utvecklas på ett bra sätt.

Utbildning och Erfarenhet

Vi söker dig som är teknisk testare, med programmeringskunskaper och teknikintresset inom testdomänen. Vi tror att du har en god förståelse för test, hur testarbete passar in i utvecklingsarbete, och har en förståelse för samverkan mellan komplexa IT-system. Vi tror att du är prestigelös, självgående och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du vill få andra att växa och detta tillsammans med ditt intresse av utveckling gör att du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

För att lyckas i rollen ska du ha:
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom testområdet
- Praktisk erfarenhet inom testautomatisering och teknisk test
- Erfarenhet av testarbete i organisationer med komplexa systemberoenden eller komplexa IT-system t.ex. transaktionsintensiva system eller beräkningstunga system
- Erfarenhet av Jenkins och SQL
- Erfarenhet av GIT/BitBuckeet
- Erfarenhet av java och/eller script språk
- Kunskaper i svenska då all dokumentation sker på svenska

Det är meriterande för rollen med:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Erfarenhet av RestAssured och Cucumber
- Erfarenhet av agila arbetssätt
-  Certifiering inom testområdet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet för rollen.

Vi erbjuder

Sedan en tid tillbaka tillämpar vi ”hybridarbetsplats”, vilket innebär möjlighet att växla mellan att arbeta från hemmet eller på kontoret. Vi sitter i ljusa nyrenoverade lokaler i både Stockholm och Luleå.

Vi värderar balansen mellan privatliv och arbetsliv högt. Vi jobbar aktivt med vår kultur som präglas av hjälpsamhet, att dela med sig av kunskaper och erfarenheter och att värna gemensam framgång.

Vi kompetensutvecklar oss ständigt genom bokcirklar, kompetensdagar, kurser via Pensionsmyndighetsakademin, ett samarbete tillsammans med Luleå tekniska universitet, tillgång till lärplattformar (LMS/VLE), hackathons, innovationsveckor mm.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning, vi arbetar aktivt och fokuserat med jämställdhet och har höga mål att uppnå - inte bara inom området representation utan också i alla andra dimensioner. Vi ser mångfald som en styrka, och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Övrigt 

Anställningen är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. 

Arbetspsykologiska tester eller färdighetstester kan komma att ingå som en del av rekryteringsprocessen. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svensk medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan anställning.

Har du skyddade personuppgifter kontakta rekryterande chef som hjälper dig med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Fast

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

PSL 2022-196

Kontakt

  • Mårten Kullhammar, marten.kullhammar@pensionsmyndigheten.se

Facklig företrädare

  • Liv Berntsson, Saco-s, 010-4543419

  • Helena Blomkvist, ST, 010-4542853

Publicerat

2022-11-11

Sista ansökningsdag

2022-12-11

Dela detta jobb

logga
Teknisk testare

Pensionsmyndigheten