itjobb.se

Teknisk Testare till Combitech i Stockholm

Ansök nu

Teknisk Testare till Combitech i Stockholm

Just nu söker vi på Combitech en teknisk testare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av automatiserade plattformar, agilt arbete och testmiljöer? Då kan det vara dig vi letar efter! 

Din roll som Testare 
Som teknisk testare på Combitech kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta i olika testmiljöer och arbeta med strategiskt viktiga IT-projekt hos våra kunder. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt flyg– och fordonsindustrin.

Som testare hos oss spänner uppdragen inom områden så som testdriven utveckling, testautomatisering och testleding, du kommer även att kvalitetssäkra och utvärdera tester för att ständigt förbättra dem, säkerställa kvaliteten på leveranserna, testa, analysera, felsöka och föreslå åtgärder och förbättra och uppgradera funktionalitet.  

Vi välkomnar dig till ett nystartat konsult-team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten. 

Vad kan du tillföra? 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för test och testautomation. Det är viktigt att du ser till att ligga steget före och arbetar proaktivt för att minimera risker. Du har erfarenhet av automatiserade plattformar, agilt arbete och testmiljöer och är en person som är säker och tydlig i din kommunikation.  

Vi ser även att du är civil-/högskoleingenjör eller har liknande relevant utbildning med erfarenhet av test & systemutveckling. Vi erbjuder möjlighet till certifiering inom testområdet, men det är meriterande om du redan innehar certifieringar så som ISTQB. 

Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift. 

Kom och gör skillnad 
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb. 

Dela detta jobb

Teknisk Testare till Combitech i Stockholm

Combitech AB