itjobb.se

Tekniskt driven mjukvaruingenjör

Ansök nu

Tekniskt driven mjukvaruingenjör

Gillar du tekniskt utmanande uppdrag? Är du prestigelös men samtidigt stolt över dina samlade erfarenheter? Är du är noggrann och van att samarbeta i både större och mindre grupper? Tar du ansvar och tycker att öppenhet är en självklarhet? Läs vidare!

För vår etablering i Kiruna söker vi en tekniskt driven mjukvaruingenjör med civilingenjörsbakgrund eller motsvarande som inte tvekar att få lite skit under naglarna eller skriva en kodsnutt.

Data Ductus är ett expansivt utvecklings- och konsultföretag med kunder globalt och lokalt i branscher som telekom, offentliga organisationer och industri. Vi är kända för vår förmåga att snabbt anpassa oss och möta föränderliga affärskrav. Vi söker nu en tekniskt driven mjukvaruingenjör som gärna har bakgrund från gruv- eller maskinindustrin för att möta våra kunders behov i Kiruna.

Din profil

För att lyckas i din roll behöver du ha:

  • En akademisk teknisk utbildning inom datavetenskap, maskin, teknisk fysik eller likvärdigt
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling.
  • God presentations- och kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
  • Möjlighet att resa på kortare uppdrag.
  • God förmåga att förstå kundernas krav och ta fram lösningsförslag tillsammans med kunden och kollegor.

Att jobba hos oss

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, med bra gemenskap och utan hierarkier. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och försöker få saker att hända när du arbetar i ett team. Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet, egenskaper som behövs när kraven på lösningar är höga. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Om tjänsten

Ort: Kiruna

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Frågor

Kontakta gärna AnnaCarin Falkman (annacarin.falkman@dataductus.se, 070-373 03 85) eller Bengt Gunnarsson (bengt.gunnarsson@dataductus.se, 070-355 32 76) om du har frågor kring tjänsten.

Ansökan

Ansökan skickar du in via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.

Dela detta jobb

Tekniskt driven mjukvaruingenjör

Data Ductus