itjobb.se

Test- och Robotutvecklare till konsultbolaget Adwisit

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Test- och Robotutvecklare till konsultbolaget Adwisit

Har du en universitets- eller högskoleexamen och vill lära dig mer om testautomation och robotteknik? Vi söker dig som vill lära av seniora kollegor och som vill utvecklas till att bli en framgångsrik konsult. Det vi efterfrågar av dig är nyfikenhet, ett brinnande programmeringsintresse samt en vilja att ständigt utvecklas och lära dig mer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Adwisits räkning en Test- och robotutvecklare som ska arbeta med företagets kunder. Idag är Adwisit totalt 10 personer och de önskar nu utöka sitt team med ytterligare medarbetare. Det är här du kommer in i bilden!

Adwisit är ett konsultbolag som erbjuder sina kunder rådgivning inom IT-lösningar med fokus på produkt-eller tjänstelivscykeln. De jobbar med kunder inom bland annat Bank, Försäkring, Retail, Logistik och Energi. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med erfarna kollegor för att succesivt sätta dig in i relevant projekt. Just nu arbetar de med att automatisera kundernas affärsflöden genom robotteknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adwisits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Adwisit.

Arbetsuppgifter

I rollen som Test- och robotutvecklare kommer du att hjälpa Adwisits kunder med att skapa bland annat automatiserade tester, vilka du anpassar efter kundens behov. Du kommer initialt att arbeta på kontoret beläget på Södermalm för att sen, i takt med att du känner dig trygg med arbetssättet, besöka kunder och spendera några arbetsdagar i veckan hos dem. Du kommer att scripta testfall och funktioner i kundernas affärsprocesser, vilket du gör i kundens miljö, det kan exempelvis handla om utveckling i Python eller Java.

Arbetsuppgifterna innebär exempelvis att:

 • Analysera testfall och affärsflöden

 • Skapa design för automation

 • Scripta testfall och säkerställa stabilitet

 • Automatisera affärsprocesser

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en konsultroll där du lär dig och utvecklas tillsammans med seniora och kompetenta kollegor.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleexamen inom relevant område så som Systemvetenskap, Civilingenjör eller motsvarande

 • Har goda kunskaper i Python, C++ eller Java

 • Brinner för testning och vill utvecklas ännu mer inom testautomation

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av scriptspråk

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära kollegorna och med Adwisits kunder. Du trivs med teknisk problemlösning och driver din egna utveckling framåt och vill ständigt lära dig mer! Du har förmåga att själv finna svar och lösningar. Vidare trivs du med att arbeta som konsult, vilket ställer krav på en social och flexibel inställning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

 • Placering: Södermalm, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Nina Haskel, Rekryterare

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Adwisit erbjuder sakkunniga rådgivare som hjälper kunder med att välja och införa de bästa IT-lösningarna som gör kundens företag mer framgångsrikt. De har lösningar för hela produkt- eller tjänstelivscykeln (Application Lifecycle Management). De har ledningskompetens och branschöverskridande erfarenheter och de har gjort det förut!

Dela detta jobb

Test- och Robotutvecklare till konsultbolaget Adwisit

Academic Work