itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Test- och skadehandläggare till stort spännande bolag!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Test- och skadehandläggare till stort spännande bolag!

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en handläggare för test- och skadedebitering. Uppdraget är med placering i Södertälje, endast 30 min från Stockholm. Arbetstiderna är 8.00-16.45 måndag till fredag. Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Dreamwork.

Mer om tjänsten

Som handläggare inom gruppen för test- och skadedebitering får du möjlighet till varierande och utvecklande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med den administrativa hantering kring återlämning, testprotokoll som inte kommit in korrekt, hantering av kundens produkter och tjänster samt kontakt och ärendeändringar som kommer in via återförsäljare på telefon och mail. En stor del av din arbetsdag kommer att innefatta kontakt med återförsäljare.
Du kommer att vara med i en spännande utvecklingsfas där du aktivt kommer att medverka att utveckligen bedrivs framåt.

Din profil

Vi söker dig med gymnasieutbildning, meriterande med högskoleutbildning. Du har erfarenhet från liknande tjänster inom bank- och finansbranschen alternativt från fordonsbranschen där du arbetat administrativt och med mycket kontakt med leverantörer, kunder och/eller återförsäljare. Goda datorkunskaper är nödvändigt för denna roll.

För att lyckas i rollen som handläggare behöver du vara lojal, ta initiativ, vara en stark lagspelare och samtidigt kunna driva dina arbetsuppgifter självständigt för att uppnå resultat med hög kvalitet. I rollen ingår kontakt med såväl interna som externa parter varpå god samarbetsförmåga, serviceinriktad och förmåga att skapa varaktiga relationer är av vikt. Du motiveras av att arbeta i team och har förmåga att kommunicera väl. Du behöver ha ett affärsmässigt agerande gentemot återförsäljare, samarbetspartners och slutkunder.

Ansökan

Välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Test- och skadehandläggare till stort spännande bolag!

Dreamwork Scandinavia AB