itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Test och verifikations-ingenjör

Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Test och verifikations-ingenjör

Är du ingenjörernas svar på Greta? Ser du dig själv som en miljöhjälte? Vill du vara en del av utvecklingen av teknik som kan skapa en grönare planet?

Nej, du behöver faktiskt inte identifiera dig med Greta eller se dig som en hjälte. Men skulle du jobba hos oss som Test och verifikations-ingenjör skulle du definitivt vara med och bidra till ny teknik och en grönare planet. Vi utvecklar produkter som vi för några år sedan inte visste att vi behövde, som autonoma gräsklippare vilka arbetar på marken under panelerna i solcellsparker och ser till att parken inte växer igen. Idag en maskin som är ett måste för att utvecklingen ska gå åt rätt håll. Sa vi att den var autonom? Utöver autonoma gräsklippare för en tuffare miljö utvecklar vi också teknik för större maskiner, som autonoma snöröjningsmaskiner vilka håller flygplatsen öppen i snöstormen och gör så att även landsbygden förblir tillgänglig i de svåraste förhållanden, både vädermässigt och ekonomiskt. Japp, vi jobbar med framtidens teknik, det är ett som är säkert.

Vilka är vi då? Du känner säkerligen till Husqvarna innan och vet kanske också att bolaget är 330 år gammalt. Eller ungt snarare, ett företag med nytänk och som gång på gång vågar satsa på ny utveckling och nya tekniker. Där kommer vi in, teamet som heter Autonomous Operations and Services. Vi skulle till och med vilja sticka ut näsan och säga att vårt team är ett startup-bolag inom Husqvarna. Vi, ett gäng nya såväl erfarna ingenjörer, programmerare och affärsutvecklare, arbetar dagligen för en bättre framtid, åtminstone en del av den, genom att identifiera, möta och ta fram systemlösningar där vi inte nöjer oss med att enbart måla upp en vision, utan istället förverkligar vi den. Dessa nya produkter behöver givetvis testas och det är där du kommer in.

Ta gärna en titt på dessa filmer på YouTube så ser du vart vi är på väg:

Husqvarna – Solar park

Husqvarna – Yeti Move Airport Solution

Precis som Greta är känd för sina skolstrejker tror vi att du är känd (i alla fall där du arbetar idag) som the ”master of HiL-riggar”. Hos oss kommer du att arbeta främst med inriktning solpark och de riggar som är förknippade med detta. Jobbet innebär inte bara systemverifiering och certifiering, men även att underhålla och utveckla riggarna och ta testerna ut i fält. Vi kommer behöva finnas ute och testa där våra existerande och tilltänkta marknader är, kort sagt där det är mycket solsken. I tjänsten kommer du emellanåt resa till bland annat ut i Europa och USA, men det tror vi du ser som en fördel. Resorna är dock procentuellt en liten del av tjänsten, du kommer främst tillbringa tid med oss inne på kontoret och labbet i Huskvarna, samverka med våra kollegor i Göteborg och Norge såväl som någon dag på hemmakontoret när arbetet tillåter det.

Vi skulle här fylla i vad vi söker, men vi tror att du som går igång på ovanstående är utbildad ingenjör så det behöver vi inte nämna. Inte heller att du är intresserad av ny teknik, tålmodig med testning och redo att hugga i där det behövs. Istället skulle vi vilja prata mer med dig, berätta om våra visioner och framtidsdrömmar. Sök jobbet, ta samtalet och var med på vår resa mot en mer grön och hållbar värld.

Vill du kontakta oss så når du oss på herman.jonsson@husqvarnagroup.com (rekryterande chef) eller kristin.sundlo@husqvarnagroup.com (rekryterare)

Fackliga Representanter:

Soili Johansson – Unionen, 036-14 62 08, soili.johansson@husqvarnagroup.com

Fredrik Lindström – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Företräder samtliga Saco-förbund), 036-14 74 29, fredrik.lindstrom@husqvarnagroup.com

Vad händer efter din ansökan?

När sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.  

 

Last date to apply:

09 december 2022

Dela detta jobb

logo
Test och verifikations-ingenjör

Husqvarna Construction