itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Testare

Företag PayEx Sverige AB
Ort
Utgår

2022-12-16

Ansök nu

Testare

Starka tillsammans - Bli en av oss 
Som en av Nordens främsta experter på kompletta betallösningar kan vi erbjuda en komplex och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig.

Vi gör det möjligt för våra kunder att betala och ta betalt, oavsett kanal eller betalsätt. Och just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtresa där vi söker fler medarbetare till vår IT-avdelning, bland annat flera testare med olika inriktningar inom testområdet. Läs artikeln med Fredrik Strand som jobbar som Testare hos oss idag.

Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet av systemtest samt är självgående inom området testautomatisering. Du har ett genuint tekniskt intresse och tycker gärna att betallösningar och den finansiella sektorn är spännande och intressant. Du har erfarenhet av att testa antingen specialiserat ”backend” eller ”frontend” , samt integration mellan system. Som person är du nyfiken och gillar att tänka utanför boxen. Du är van att jobba i enlighet med agila utvecklingsmetoder och testdriven utveckling. Du förstår vikten av kontinuitet och vill vara med att bygga upp våra processer runt testautomatisering.

Du är noggrann, analytisk, driven och kommunikativ och drivs av att säkerställa att ändringar gjorda i IT-systemen får önskad påverkan på affärsprocessen. Du har förståelse för testmetodik och är bra på att dokumentera och att arbeta strukturerat genom hela processen och tar stöd av olika verktyg som optimerar testarbetet. 

Mer om jobbet 
I rollen som teknisk testare med fokus på automation kommer du att få jobba i ett scrum-team med helhetsansvar för sitt system och sin produkt. Teamet estimerar, planerar och driver utvecklingen framåt för några av våra centrala tjänster, utifrån de behov vi ser på marknaden. Teamets fokus är att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra kunder och slutanvändare. Ett av våra satsningsområden är testautomatisering och självklart vill du vara med på den resan.

Teamet består av utvecklare, testare, systemspecialister och en teknisk produktägare och vi söker dig som har en vilja att ständigt utvecklas, som trivs med att jobba i ett tight team, med eget leveransansvar, och som älskar att hitta buggar.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att testa komplexa betalningslösningar, som är oumbärliga för stora aktörer som Synsam, Coop och Telia, för att nämna några.

Du bör ha:

  • Kompetens inom testautomatisering för GUI eller API. Gärna i Specflow, Selenium eller Cypress.

  • Alternativt ha en dokumenterad senior testerfarenhet med grundläggande kunskap inom programmering.

  • kunskap i SQL

  • en ISTQB eller motsvarande certifiering inom test

  • goda kunskaper i svenska och engelska och är bra på att kommunicera både i tal och skrift på dessa språk

Ett extra plus är om du har förståelse för och erfarenhet av affärsprocesser inom finanssektorn, framför allt kontokredit och reskontra.

Vad kan vi erbjuda dig?  

Du får möjlighet att jobba från ett av våra fina kontor, antingen innanför murarna i Visby, eller på Kungsgatan i Stockholm. Du kommer också ha en viss frihet att arbeta hemifrån, eller från sommarstugan, för att få till den flexibilitet i vardagen som passar dig, i samråd med din Team Manager och ditt team.

Självklart kommer du ha flextid och friskvårdstimme, så att du kan hämta och lämna barnen eller coronahunden på dagis, ta den där löprundan och ha balans i livet, för tempot på jobbet är ofta ganska högt. Du får dessutom jobba i ett team med hög teamkänsla och en avdelning som gärna gör saker tillsammans.

Vi har månatliga Innovations Days där fantasin sätter gränserna och vi har tillgång till virtuella utbildningsplattformar och vi avsätter tid för att du ska ha en möjlighet utveckla dig själv. Läs mer om hur vi jobbar på IT-avdelningen här!

Som testare på PayEx kommer du även ingå i vårt Test community där vi månatligen har sammankomster via digitala guilds där du träffar kollegorna i Sverige och Norge. Du kommer också ges möjligheten till att delta på konferenser och certifieringar inom området test.

Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan redan idag!  
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.
Placeringsort: Stockholm eller Visby

Sista ansökningsdag är 2022-12-16. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Fredrik Olsson, Team Manager IT Sweden, fredrik.olsson@payex.com

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  

SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84 

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför i vår verksamhet. För att vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi oss av anonymisering av CV:n. Vi ber dig även utesluta: namn, ålder, kön och bilder i ditt personliga brev.

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.   

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betalningslösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Dela detta jobb

logga
Testare

PayEx Sverige AB