itjobb.se

Digitaliseringen av svensk offentlig sektor är ett av Agios kärnområden och inom några segment tillhör vi den absoluta eliten. Nu drar vi igång en satsning med fokus på att hjälpa våra kunder inom offentlig sektor i Norrbotten med deras digitaliseringsresa – Vill du vara med?
Är du en person som har ett genuint intresse för systemutveckling, automatiserade tester och tror på de agila arbetssätten? Trivs du med att arbeta i en självständig roll men också ingå i kreativa och nytänkande team? Då vill vi prata mer med dig! Vi söker nu nya medarbetare till vårt Luleåkontor!

AGIOS ERBJUDANDE

Vår personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. På Agio får du chansen att utvecklas till ett ess inom ditt kompetensområde. Vi vet att varje persons utvecklingsresa ser annorlunda ut och vi skräddarsyr därför din utvecklingsplan så du har de absolut bästa förutsättningarna för att ta de kliv i din karriär som du önskar. Vi har ett starkt fokus på jämställdhet och har fått ett jämställdhetsstipendium som ett bevis på vår strävan.
Agio erbjuder Dig en utmanande och utvecklande konsultroll i vår satsning på att hjälpa våra kunder inom offentlig sektor i Norrbotten att nå sina digitaliseringsmål. Du kommer att få arbeta i en kreativ miljö i nära dialog med kundernas representanter. Arbetssätten är agila och du kommer att erbjudas en roll som teknisk testare med fokus på automatiserade tester.

Vi ser gärna att du
• Är en driven, engagerad och ansvarstagande problemlösare
• Har erfarenhet av automatiserat testarbete
• Har erfarenhet av Java och/eller Python
• Har erfarenhet av agila utvecklingsprojekt
• Har erfarenhet av komplexa tekniska miljöer
• Är en lagspelare
• Ständigt vill utvecklas och lära nytt
• Har relevant akademisk utbildning
• Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

Formellt krav
Våra uppdrag är ofta säkerhetsklassade och du skall därför klara en kontroll mot polisens belastningsregister
Välkommen att fortsätta din utvecklingsresa hos oss!

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!
SKICKA DIN ANSÖKAN TILL
Mattias Nilsson
E-post:mattias.nilsson@agio.se
Tel: 070-385 22 56

Testare och testledare - för dig som vill säkra nytta och kvalitet med användaren i fokus

Ansök nu

Dela detta jobb