itjobb.se

TESTARE SIGNALSKYDD - TILL VÅRT TEAM I VÄXJÖ

Ansök nu

TESTARE SIGNALSKYDD - TILL VÅRT TEAM I VÄXJÖ

Combitech Cyber Security expanderar på flera orter och vi söker dig som vill arbeta med att bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY
Vi söker dig som vill spela en betydande roll som tekniskt kunnig och testare i våra projekt inom kryptoteknik och signalskydd. Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning och testning. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination ovan nämnda områden.

Uppdragen kommer primärt ha Försvarsmakten, FMV och försvarsindustri som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhets-VPN till system för säker mobilkommunikation eller system för kortautentisering. Kunderna inom detta område är kompetenta och erfarna med både organisation och processer för att driva IT-säkerhetsutveckling och förväntar sig att vi ska kunna leva upp till samma höga standard.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa och att ha gedigen teknisk kompetens inom kravarbete, test och dokumentation är av yttersta vikt för vårt förtroende. Som tekniskt kunnig och testare arbetar du oftast parallellt i flera uppdrag, tillsammans med medarbetare inom flera delar av Combitech. Dina medarbetare i uppdragen är kollegor med såväl djup specialistkunskap som lång kunderfarenhet.

Hos oss blir du en del av ett stort gäng cyber security-experter från hela norden där det alltid finns någon att lära av och utbyta idéer med. Våra kunder finns i hela landet så resor förkommer i tjänsten, självklart med hänsyn till rådande restriktioner.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Vi vill att du har en teknisk utbildning eller motsvarande. Vi söker profiler med erfarenhet och intresse för informationssäkerhet, nätverk och nätverkssäkerhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet inom kryptoteknik eller signalskydd för att du ska förstå de utmaningar som området har. Även erfarenhet inom ett eller flera av nedanstående områden är önskvärt:

  • Test och verifiering

  • Linux- och Windowsmiljöer

  • Drift/integration

  • Symmetrisk och asymmetrisk kryptering inkl. PKI

  • Programmering (Python, C/C++/Java)

  • Kryptobibliotek (OpenSSL)

  • Radio-/satellitkommunikation

  • Penetrationstest

Minst lika viktigt som din tekniska kompetens är din säkerhetsmedvetenhet och din förmåga att strukturera, planera och dokumentera! I det dagliga arbetet är du kvalitetsmedveten, noggrann och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en handlingskraftig person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult hos oss är du ambassadör för Combitech!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

TESTARE SIGNALSKYDD - TILL VÅRT TEAM I VÄXJÖ

Combitech AB