itjobb.se

Testare till Axis! (Student)

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och vill arbeta på ett av regionens hetaste teknikbolag med testning. Uppdraget erbjuder dig stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Axis räkning dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och som har ett starkt intresse för att arbeta med applikationstestning. Axis Communications är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Man söker nu efter en student med relevant utbildning som kan arbeta deltid. Tjänsten är placerad i företagets lokaler i Lund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta löpande 1 dag varannan vecka samt var tredje månad vid releaser, vara beredd att arbeta 2-4 dagar/vecka under en 3-4 veckors period.

Du kommer att utföra den slutgiltiga testningen på produkten innan den levereras till kund och eventuellt bidra till att finjustera vissa parametrar i applikationen/på plattformen.

Du kommer att bedriva ditt arbete utifrån färdiga testfall. Ett exempel på ett sådant är att du kopplar in en kamera mot befintlig plattform och testar den mot olika applikationer och operativsystem för att se så att alla funktioner fungerarar tillfredställande. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta med mer utforskande testning där du själv får slutföra ett icke-färdigutformat testfall. Du arbetar alltid tillsammans med en konsultkollega.

Utvecklingsmöjligheter: Detta är en unik möjlighet att komma in på ett väldigt attraktivt företag där dina kompetenser verkligen kan göra skillnad. Framöver kan det även finnas möjlighet till sommarjobb och heltidstjänst när du är klar med dina studier.

Vi söker dig som

Du studerar idag till ingenjör inom E/D/F eller till systemvetare, har minst ett år kvar av dina studier och har en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har god programmeringskompetens men framförallt ett starkt intresse för felsökning och problemlösning. Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testning, antingen i yrkeslivet eller från privata projekt.

Som person är du:

  • Problemlösande
  • Initiativtagande
  • Flexibel

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid 1 dag varannan vecka. Var tredje månad 2-4 dagar/vecka under en 3 veckors period

  • Placering: Lund, Ideon

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Dela detta jobb

Testare till Axis! (Student)

Academic Work