itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testare till bolag inom fordonsbranschen

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Testare till bolag inom fordonsbranschen

Är du en testare som vill ta nästa kliv och gå in i en roll med möjlighet att utvecklas och ta mycket ansvar? Då är detta en tjänst för dig! Som testare på Winassist blir du en del av ett tryggt bolag inom fordonsbranschen. Du får chans att bidra med dina kunskaper inom manuella och automatiska tester och får vara del i en resa där bolaget är inne i spännande projekt och en fas där de nyutvecklar deras tekniska miljö och system. Sök idag- Ett kompetent team med bra sammanhållning och härliga kollegor väntar på dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Winassists räkning en testare till deras utvecklingsteam som idag består av åtta medarbetare. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med utvecklingschef samt andra utvecklare med möjlighet att kompetensutvecklas genom att arbeta nära både juniora och seniora utvecklare. Du kommer arbeta nära en annan testare som ansvarar för testningen idag. Tanken är dock att du kommer komma in med värdefull kompetens och sedan få chans att leda mycket av arbetet för systemtester.

Winassist utvecklar och levererar IT-baserade system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med dessa system och tjänster hjälper Winassist deras kunder till en mer lönsam och effektivare verksamhet och du utgör en viktig funktion i att systemen ska fungera felfritt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Winassist.

Arbetsuppgifter

I rollen som testare kommer du på sikt att ha ett övergripande ansvar för hela testarbetet. Du kommer att planera testverksamheten, säkerställa att tester genomförs och följa upp testresultaten. Du kommer också att arbeta för att vidareutveckla och gå mer mot automatiserade tester. I rollen kommer du att ha ett övergripande ansvar för systemen i sin helhet och se till att det levererar förväntad funktionalitet genom att utföra manuella, automatiska, performance och integrationstester. Du kommer att vara involverad i det långsiktiga projektet att modernisera systemen.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad gymnasieutbildning

  • Har minst ett års erfarenhet från en roll som testare och är van vid att arbeta med olika testverktyg

  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det är starkt meriterande om du har en relevant högskoleexamen eller YH inom IT/testning och du har med fördel stort intresse för utveckling

Som person är du problemlösande och tekniskt intresserad. Du är nyfiken och drivs av att ständigt lära dig nya saker. Du har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i att leda vägen för testprocessen.

 

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tills vidare med 6 månaders provanställning

  • Placering: I nya lokaler på Hammarbacken 12, Häggvik.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Winassist system AB utvecklar och levererar IT-baserade system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med dessa system och tjänster hjälper Winassist deras kunder till mer lönsam och effektivare verksamhet.

Dela detta jobb

Testare till bolag inom fordonsbranschen

Academic Work