itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testare till Extenda Retail!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Testare till Extenda Retail!

Extenda Retail samarbetar med några av de främsta retailers på marknaden för att hela tiden omfamna ny teknologi och ligga steget före. Nu har du möjlighet att vara med på resan och jobba fokuserat mot en storkund. I rollen som testare får du möjligheten att utveckla din tekniska kunskap och får leda kvalitetssäkringsarbetet framåt. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team och lära dig mer om testprocessen såväl som Extendas produkter

Om tjänsten

Extenda Retail förstår vilka utmaningar retailkedjor har och kommer få i framtiden. De erbjuder en bred portfölj lösningar för detaljhandeln med målet att alltid förbättra effektiviteten och leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass för sina kunders kunder. De har en omfattande kundbas som sträcker sig över hela Norden och vidare ut i Europa!

Du blir en del av ett team med mycket god stämning i gruppen och som jobbar i nära samarbete med kund. Extenda förespråkar en allmänt öppen och transparent dialog såväl inom teamet så som med andra avdelningar internt. Teamet består av medarbetare i Sverige och Moldavien. Allt arbete kommer att planeras, rapporteras och följas upp i Jira.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som testare kommer du jobba med med funktionella och tekniska tester (ex. skript, filer, loggar). Du kommer ha tillgång till ett testlabb som skall spegla miljön som Extenda Retails kund har och arbetet innebär således även att hålla ordning i testlabbet, ha kontroll på, installera olika versioner av mjukvaran och hantera hårdvara som inte fungerar så att dessa lagas, ersätts och kan användas igen. Det är en hel del så kallad periferi hårdvara som är kopplade till kassorna såsom; kvittoskrivare, kupongläsare, betalterminaler, skärmar, valutaväxlare, scanners etc. Arbetsuppgifterna inkluderar därför att:

 • Utföra manuella tester

 • Återskapa och analysera rapporterade defekter från kundens produktionsmiljöer

 • Skriva testfall, hantera hårdvaruinstallationer och hantera testdata

 • Utföra planerande arbete såsom övergripande beskrivning av tester, user stories, acceptanskriterier och framtagande av estimat för tester.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av testarbete eller som applikationskonsult, där du fått erfarenhet av SQL/Cucumber

 • Erfarenhet att jobba med Jira och/eller X-ray

 • Erfarenhet av installation och systemadministration

 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska då kollegorna kommer från både Sverige och Moldavien

 • Erfarenhet att jobba enligt Scrum

Vi ser det som ett plus om du:

 • Har arbetslivserfarenhet inom retailbranschen

 • Är ISTQB certifierad

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och driven att lära dig mer om test och är inte rädd för att lyfta dina tankar och idéer. Du har goda samarbetsegenskaper och ett analytiskt mindset.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid som konsult hos Academic Work. Ambitionen är att du blir anställd av Extenda Retail efter ungefär sex månader.

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Solna, Stockholm. Arbetet kommer utföras på plats i Extenda Retails testlabb.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Testare till Extenda Retail!

Academic Work