itjobb.se

Testare till SEB Technology

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-10

Ansök nu

Testare till SEB Technology

Vill du vara en del i utmaningen att bygga SEBs nya moderna betallösningar samt leverera analys- och rapporteringstjänster i världsklass? Vi söker nu en testare som är nyfiken på att arbeta inom banksektorn. Här blir du en del av ett utvecklingsteam som ansvarar för utveckling och förvaltning av en ny betalapplikation. Här finns tjänsten för dig som söker en långsiktig utmaning.

Om tjänsten

Academic Work söker en testare till SEB Technology i antingen Örebro eller Stockholm, beroende på vart du befinner dig. Ledorden hos SEB är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa värde för SEBs kunder.

Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i rollen. Du kommer få ta del av presentationer och dragningar och även få löpande kompetensutveckling och uppföljning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett utvecklingsteam som arbetar med hela livscykeln från krav till design, arkitektur, utveckling, testning, installation och underhåll av SEBs betalningslösningar. Att tillsammans dela kunskap, utforska och engagera varandra är en viktig del av arbetet i teamet och du kommer också att ha samarbeten utanför teamet gentemot andra testare och system.

I din roll som testare kommer du att arbeta både med manuella tester och automatiserade tester och SEB strävar efter att i framtiden gå mer mot automatiserad testning. Arbetet innehåller mycket problemlösning och till denna roll söker vi dig som har kunskaper inom programmering och stort intresse för testmetodik och testning.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta nära utvecklarna i teamet för att säkerställa kvalitet och funktion av det som går ut i produktion

 • Ta fram testfall och utveckla automatiserade tester

 • Analysera och utvärdera problem i mjukvaran

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom system- eller datavetenskap och några års arbetslivserfarenhet.

 • Har tidigare erfarenhet av arbete med testning, automatisering och utveckling. Det är meriterande om du har intresse för eller erfarenhet av mjukvarudesign på backendsidan.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

I tjänsten används ett flertal olika programmeringsspråk och ramverk, främst de Microsoftbaserade språken och ramverken.

Som person är du:

 • Ansvarstagande

 • Problemlösande

 • Har god samarbetsförmåga

Vi ser också att du är lösningsorienterad, har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. SEBs vision är att leverera service i världsklass till sina kunder och därför söker vi dig som tänker kund först och drivs av att hitta enkla lösningar.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro eller Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEBs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Uppfyller du inte kraven för den här tjänsten men tror att SEB är arbetsgivaren för dig? Då kan du även ta en titt på nedanstående roller!

Senior Systemutvecklare

Scrum Master

Project Owner

Teknisk support/Utvecklare

Information om företaget

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.

Dela detta jobb

Testare till SEB Technology

Academic Work