itjobb.se

Testautomatiserare till Metric Gaming

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Testautomatiserare till Metric Gaming

Ett lag vinner matchen – och någon annan pengar! Men vilka ser egentligen till att sport och cash kan förenas? Jo, bland annat toppspelarna hos Metric Gaming som älskar att ”kicka” kod och automatisera funktioner inom vadslagning. Nu har just du chansen att växa tillsammans med dem i en viktig roll inom testning!

Om tjänsten

I takt med att Metric Gaming expanderar behöver de utöka med en medarbetare inom test. Teamet du kommer tillhöra sitter i Uppsala och består av 5 utvecklare och en teamleader, som främst arbetar med att utveckla online-plattformen. Som testare kommer du jobba fysiskt nära utvecklingsteamet, men också samarbeta med de andra tre testarna som sitter i Las Vegas.

Rollen passar dig som har erfarenhet av utveckling, men har ett intresse att ansvara för och utvecklas vidare inom testautomatisering.

Arbetsuppgifter

Som testautomatiserare kommer du jobba med att utveckla program som testar utvecklarnas kod. Du kommer utforma testplaner och lösningar för att implementera och testa nya funktioner. Här får du en värdefull roll gällande förbättringar av metoder och processer. Du är med och skapar verktyg för maximal effekt för teamet!

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av utveckling, gärna Java eller liknande språk
  • Har erfarenhet av testmiljö, testprocesser samt testramverk
  • Har mycket god förståelse för engelska såväl i tal som i skrift, då största delen av den dagliga kommunikationen sker på engelska

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metric Gamings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Metric Gaming är ett internationellt företag som grundades av svenske World Poker Tour-vinnaren Martin de Knijff och leds av tidigare chefer från några av de mest väletablerade företagen i branschen. De har kontor i London, Las Vegas och Singapore och har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara. Metric har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter.

Dela detta jobb

Testautomatiserare till Metric Gaming

Academic Work