itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testautomatiserare till Tietoevry!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Testautomatiserare till Tietoevry!

Är du en nyfiken och engagerad testare som vill ansluta sig till ett av Nordens största Tech-företag? Då är det här rollen för dig! Vi söker en testautomatiserare med intresse för DevOps som vill bli en del av ett tight team inom Tietoevry Create. Tietoevry Create är den ledande digitala acceleratorn för innovation och hållbart värdeskapande. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen ingår du i ett skickligt team av javautvecklare, mjukvaruarkitekter, testautomatiserare och webbutvecklare där du tillsammans med dina kollegor jobbar inom ett säkerhetsklassat projekt. Teamet är en del av en större DevOps leverans där Tietoevry har helhetsansvar och du kommer jobbar tätt ihop med både drifttekniker (application operations), den verksamhetsnära leveransen och kunden. Tillsammans arbetar ni med nya tekniker, och som testautomatiserare har du stort inflytande över kravställning och teknikval i projektet.

Teamet leds av en projektledare som arbetar in-house tätt tillsammans med er och det läggs stor vikt vid att samarbeta och kvalitetssäkra koden. Kvalitét är viktigare än kvantitet. Detta har vi sett som en stor styrka i att skapa goda relationer och en härlig sammanhållning. Gillar du parprogrammering? Då kommer du trivas i denna roll.

Du erbjuds

 • Möjlighet till att utveckla spännande applikationer och arbeta med moderna verktyg och produkter, och skapa framtiden för en snabbt växande och viktig sektor.

 • Professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbete och privatliv! Organisationskultur är en viktig del för att du ska bli framgångsrik.

 • Konstant lärande där du behöver skola om dig varje dag när nya möjligheter dyker upp.

 • Möjlighet till att bli överrekryterad efter 6 månader.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen jobbar du tillsammans med dina kollegor inom ett säkerhetsklassat projekt. Du kommer jobbar tätt ihop med både drifttekniker (application operations), den verksamhetsnära leveransen och kunden. Som testautomatiserare har du stort inflytande över kravställning och teknikval i projektet. Det läggs stor vikt vid att samarbeta och kvalitetssäkra koden och parprogrammering är en stor del av rollen.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk examen inom ett relevant område

 • Har erfarenhet inom agil testning, hantering och driftsättning. Alternativt motsvarande erfarenheter.

 • Har intresse för mångsidiga projekt och organisationer, såsom DevOps.

 • Brinner för att leverera utmärkt kundvärde genom att ha ett intresse för detaljer såväl som att lösa kundutmaningar genom tillämpning av affärslogik.

 • Är svensk medborgare och behärskar svenska på modersmålsnivå, samt engelska flytande, både i tal och skrift.

Som person är du

 • En lagspelare som tar handling och visar ansvar för att organisera ditt arbete och lösa dina uppgifter.

 • Nyfiken och strävar efter att lära dig ny spjutspetsteknik då tekniken utvecklas snabbt.

OBS! Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelsen

 • Omfattning: Heltid som konsult hos Academic Work. Ambitionen är att du blir anställd av Tietoevry efter ungefär sex månader.

 • Placering: Arenastaden, Solna, tjänsten är 100% på plats.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tietoevry skapar målmedveten teknik som återuppfinner världen för gott. Utifrån deras kärnvärderingar öppenhet, tillit och mångfald, arbetar företaget med deras kunder för att utveckla digitala framtider där företag, samhällen och mänskligheten frodas. Deras 24 000 experter globalt är specialiserade på moln, data samt mjukvara och bistår tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder.

 

Dela detta jobb

Testautomatiserare till Tietoevry!

Academic Work