itjobb.se

testing företagslogga

Tester / Test Lead - Embedded systems

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Tester / Test Lead - Embedded systems

Om jobbet

Nu är det dags att för oss på ÅF att ånga vidare med vårt rekryteringståg och få in fler hos oss som arbetar med kvalitetssäkring av kod, program och system. Vi behöver fler erfarna testare och testledare ombord till våra högteknologiska uppdrag. Vi söker dig som är positiv, värdesätter teamwork och ständig strävar mot personlig utveckling! 

Sökord: Tester, Automated testing, Embedded, Test, Technical tester  

Arbetet kommer innebära att du självständigt kommer få arbeta med både automatiserade och manuella tester. Du kommer få möjligheten att arbeta med utmanande uppdrag inom en mängd olika branscher. Ett uppdrag kan vara hos ett gigantiskt bolag medan ett annat kan vara på ett startupbolag. Och det bästa med det hela är att du aktivt får söka dig mot det som tilltalar just dig. Geografiskt kan detta innebära att du kan få arbeta både inhouse på vårt huvudkontor i Solna eller ute hos kund.

Vem är du?

I ryggen ska du ha en högskole- eller universitetsutbildning och några års erfarenhet av moderna testmetoder och testverktyg. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, krävs också!

Riktigt glada blir vi om du har erfarenhet av följande:

  • ISTQB certifieringAutomatiserad testmiljö
  • Erfarenhet av ”continuous delivery” och ”Daily build”
  • Acceptans och kapacitans tester
  • Skriptprogrammering
  • CAN/CANalalyze

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag!

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Tester / Test Lead - Embedded systems

ÅF