itjobb.se

Testingenjör med mycket goda kunskaper inom C#

Har du några års erfarenhet som testingenjör och jobbat brett med automatisering samt är en fena på C#? Är du även en teamplayer som drivs av att samarbeta med kollegor från hela världen samtidigt som du får behålla ett strukturerat och framförallt självgående arbetssätt? Då kanske detta är rollen för dig! 
 Tjänsten är en direktrekrytering, så anställning blir direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du att vara den drivande kraften i att främja bättre programvaru-design och strategier för att förebygga buggar med hjälp av dina kunskaper om testning. Du kommer att skriva skript för att automatisera testning och skapa verktyg så att utvecklare kan testa sin egen kod. Som testingenjör kommer du att söka svaga punkter och ständigt utforma bättre och mer kreativa sätt att bryta programvara och identifiera potentiella problem. De tekniker som används är bland annat Azure Cloud, Azure DevOps Services, behållare, SQL, Git, C#, Typescript och Angular.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel i ditt tankesätt och öppen för att hitta nya vägar för att nå dina mål ifall du stöter på problem. Du har en teknisk bakgrund och är trygg i din själv samt din kompetens inom script och automatiserade testning. 

Som person är du strukturerad och har ett öga för detaljer, vidare är du en teamplayer av rang som drivs av att ta egna initiativ till samarbete med dina kollegor världen över för att finna löningar på QA relaterade frågor. 

Vi tror att du har mycket goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt, vi ser även gärna att du pratar svenska eller något annat nordiskt språk.

För att trivas i rollen behöver du ha en teknisk kandidatexamen från universitets- eller högskoleutbildning samt några års erfarenhet av:

  • Fastställa principer och riktlinjer när det gäller testautomatisering.
  • Att leda och förbättra utvecklar- och ingenjörsteamets testning. 
  • Skriva kod/skript för att testa system, implementera testsele, testa ramverk och infrastruktur efter behov.
  • Identifiera viktiga KPI:er för produktkvalitet, samla in kvalitetsdata och förbereda och presentera rapporter.
  • Praktisk förmåga av att automatisera upprepade uppgifter och bygga testtäckning via befintlig eller ny infrastruktur. Du kommer att bygga testautomation på alla nivåer, inklusive enhetstest, webbtjänst API: er, gränssnittstester, heltäckande automatiserade tester och systemprestandatester.

Om kunden

Vår kund är en ledande aktör inom elektronisk fakturahantering som grundades i Sverige 1993. Idag samarbetar de med fler än 3000 kunder världen över och automatiserar deras process från inköp till betalning med sina lösningar. De verkar för att utveckla lösningar med användarna i fokus.

Tjänsten som testingenjör är placerad på deras huvudkontor i fina lokaler i centrala Stockholm.

Logga

Testingenjör med mycket goda kunskaper inom C#

Företag Centric
Ort
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb