itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Testingenjör till Axis Communications!

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

Testingenjör till Axis Communications!

axis_logo_color_cmyk.png


Vi söker nu dig som vill jobba som testingenjör på Axis Communications i Lund. Rätt person för tjänsten älskar att grotta ner sig i tekniska utmaningar och blir helt fast i att hitta svar på problem.

Arbetsuppgifter

Som testingenjör kommer du att tillhöra ett team som utvecklar och testar Axis Video Management Software - Axis Camera Station.  Här kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta fram och exekvera nya testfall kopplade till ny funktionalitet som utvecklas kontinuerligt. Deltagande i manuell och automatiserad regressionstestning och releasetest. Detta görs i nära samarbete med övriga testare och utvecklare. 

Tekniska kunskaper

  • Flerårig erfarenhet av utvecklingsnära testning av applikationer innehållande både front-end (GUI baserad testning) och back-end.
  • Flerårig praktisk erfarenhet av testautomationsarbete på applikationsnivå. Testfallsutveckling och arbete i testramverk.
  • Erfarenhet av funktionell och icke-funktionell testning, samt utforskande testning.
  • Erfarenhet av nära samarbete med utvecklingsingenjörer runt featureutveckling, testmiljöer, felrapportering m.m.
  • Kunskap om olika testmetodiker och arbetssätt inom det agila området såsom continuous integration.
  • Bra förståelse för nätverk i allmänhet.
  • Ska kunna läsa kod (C#/.NET) och analysera loggar.
  • Programmeringskompetens i form av skriptspråk, gärna Python.
  • Kunskap om såväl funktionell som icke-funktionell testning.

Om dig

Du har ett brett tekniskt intresse vilket har bidragit till att du har en stor teknisk kompetens och en stor nyfikenhet att ständigt utvecklas och lära dig mer. Nyfikenhet & kreativitet är två egenskaper som uppmuntras då innovation är ett av företagets ledord.

Eftersom man jobbar tät med sitt team så är det viktigt att du är en teamplayer. Du gillar samarbetet och lagandan och är kommunikativ. Du tvekar inte till att ta hjälp av dina kollegor eller att vara den som bidrar till att hjälpa.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos Axis Communications efter du har visat vad du går för.

Placeringen är på Axis kontor i Lund och startdatum är flexibelt för rätt kandidat.

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information, besök Axis hemsida

Dela detta jobb

logo
Testingenjör till Axis Communications!

Gigstep