itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testledare/testare som vill kvalitetssäkra den digitala bygglovsprocessens bästa lösning

Företag Sokigo AB
Ort
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Testledare/testare som vill kvalitetssäkra den digitala bygglovsprocessens bästa lösning

Sokigo söker en testledare/testare som vill vara med och bidra till ett system som effektiviserar och automatiserar ärendehantering för olika samhällsbyggnadsprocesser.

Automatiserat: Utmärkt ☑
Intuitivt: Utmärkt ☑
Effektivt: Utmärkt ☑

Dessa var några av de betyg vi fick vid den senaste upphandling vi vann. Vår strävan är att nå dessa omdömen inom alla delar av våra system. En stor del av vår framgång ligger i vårt engagemang och samarbete kring utvecklingsprojekten. Vi är en lösningsorienterad grupp och försöker alltid hitta nya vägar framåt.

Det är här du kommer in med ditt engagemang, din kunskap och din passion för kvalitet. Sokigo ger dig möjligheten att driva kvalitetssäkringsarbetet i en stark och prestigelös gemenskap tillsammans med ett trevligt utvecklargäng.

Att jobba som testledare/testare på Sokigo

Som testledare/testare jobbar du tillsammans med vår verksamhetskunniga produktägare och de skickliga utvecklingsteamen. Arbetet innebär daglig testning och utformning/ledning av regressionstestarbetet inför release. Du deltar i validering och verifiering av funktionalitet för kravställda system. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor, i en platt organisation med öppen kultur som ser till dina behov som individ.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som testledare/testare. Du är driven, prestigelös och har lätt för att kommunicera med andra. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Vi är en del av det moderna och hållbara arbetslivet – Sokigo har en positiv inställning till att kunna arbeta hemifrån och strävar efter hitta rätt balans utifrån respektive roll och person.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt då vi rekryterar löpande.

Dela detta jobb

Testledare/testare som vill kvalitetssäkra den digitala bygglovsprocessens bästa lösning

Sokigo AB