itjobb.se

Testmiljöutvecklare - 5G till Combitech i Göteborg

Ansök nu

Testmiljöutvecklare - 5G till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som testmiljöutvecklare

Vi är ett team som ansvarar för testmiljön och labbmiljön för det 5G system som utvecklas i ”inhouse” projekt på Combitech. Uppgifterna innefattar att utveckla och underhålla test och labbmiljön som används för testning av 5G på systemnivå. Arbetsuppgifterna kräver tät kontakt med systemutvecklare för att säkerställa att test och labbmiljön stödjer de 5G funktioner och HW configurationer som är under utveckling. En viktig del är att configurera labbet med nödvändig HW och SW så att testmiljöerna uppfyller kraven från systemutvecklarna.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är kreativ och har intresse för test och labb för att säkerställa effektiv testning av komplexa system. Du har stort teknikintresse och vilja att lära dig metoder och verktyg som effektiviserar test och labbmiljöer för kommunikationssystem. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper systemutvecklarna och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik eller Mekatronik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom Telecom, Nätverk och Kommunikations teknik. Kunskap och intresse i programmering i Java, JavaScript och Python är meriterande.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Dela detta jobb

Testmiljöutvecklare - 5G till Combitech i Göteborg

Combitech AB